çatlak Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #421 bence ailen çocukların huzurlu saglıklı mutlulugun resmi buu 😀 alttaki bana dondurma resmi bul güzel olsun ama .....🙂
bence ailen çocukların huzurlu saglıklı mutlulugun resmi buu 😀 alttaki bana dondurma resmi bul güzel olsun ama .....🙂
Vijdan Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #422 Nasıl istediğini yazmamışsın,umarım beğenirsin.. Bende deniz resmi istiyorum..
Ariza Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #423 buyur vijdan abla kendi kameramdan hem deniz hem kumsal hem kiz kalesi 😀 civil civil insanlar Alttaki ben istanbulu kus bakisi istiyorum sana zahmet 😀
buyur vijdan abla kendi kameramdan hem deniz hem kumsal hem kiz kalesi 😀 civil civil insanlar Alttaki ben istanbulu kus bakisi istiyorum sana zahmet 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Nisan 2010 #424 Al canım sana kuş bakışı İstanbul 😀 Bu şakacıktandı... Bu da gerçeğiydi 🙂 Ben de hmm hmm hmm buldum ben de bir adet kakaolu cup resmi istiyorum çok canım çekti de 😀
Al canım sana kuş bakışı İstanbul 😀 Bu şakacıktandı... Bu da gerçeğiydi 🙂 Ben de hmm hmm hmm buldum ben de bir adet kakaolu cup resmi istiyorum çok canım çekti de 😀
A aYYa-MoDa Forum Okuru 20 Kasım 2010 #427 işte sana meyveden çiçek sepeti afiyet olsun şekerim hıımm bende şöyle memleketim malatyayı görmek istiyorum foto merkezi bi yerden olsun tmm 😀
işte sana meyveden çiçek sepeti afiyet olsun şekerim hıımm bende şöyle memleketim malatyayı görmek istiyorum foto merkezi bi yerden olsun tmm 😀
Aslı_m Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #428 2011 in ilk yorumu hayırlıı olsunnnn 😀 Al cnaım buram buram memleket kokan malatyaa : ( Merkezmi değilmi bilmiyorum yani ben googlye yazdım merkez die ) merkezin kuş bakışı oldu bu : Bana didimin güzel bir resmini koymarısın. Altınkum olabilir. Böle sahil kum günş deniz... Kış gününde bakar bakar ısınırız 😀
2011 in ilk yorumu hayırlıı olsunnnn 😀 Al cnaım buram buram memleket kokan malatyaa : ( Merkezmi değilmi bilmiyorum yani ben googlye yazdım merkez die ) merkezin kuş bakışı oldu bu : Bana didimin güzel bir resmini koymarısın. Altınkum olabilir. Böle sahil kum günş deniz... Kış gününde bakar bakar ısınırız 😀
Ariza Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #429 Burunut efendim, daha sezon acilmadigi icin pek kimseler yok. Tüm sahil senin canim 😀 Ben altin yusufcuk kolyesi istiyorum 😀 ( güzel olsun 😛 )
Burunut efendim, daha sezon acilmadigi icin pek kimseler yok. Tüm sahil senin canim 😀 Ben altin yusufcuk kolyesi istiyorum 😀 ( güzel olsun 😛 )
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #430 Buyrun 🙂 hımmm banada çok şey istiyor canım ama nese meyveli pasta 😀 😀