M Misafir Forum Okuru 19 Ocak 2008 #21 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin almi sen bu sitenin gelecekteki mavi modusun ve en hırslılarındansın seni beyeniyle takip ediyorum almi efferim böyle devamm 😉
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin almi sen bu sitenin gelecekteki mavi modusun ve en hırslılarındansın seni beyeniyle takip ediyorum almi efferim böyle devamm 😉
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 19 Ocak 2008 #22 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sıtenın ruyasısın hemde gercegısın🙂)sen cokkkk ıyı bı abla ve cana yakınısın🙂🙂🙂
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sıtenın ruyasısın hemde gercegısın🙂)sen cokkkk ıyı bı abla ve cana yakınısın🙂🙂🙂
N nesrinsultan Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #23 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin diyar sende bu sitenin tatlı dilli meleğisin:yo:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Ocak 2008 #24 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin ablasısın bizim büyüğümüz hoş sohpet birisin
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 20 Ocak 2008 #25 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sende bu sitenin gectigimiz günlerde cok cok özleneniydin cemosummmm...
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sende bu sitenin gectigimiz günlerde cok cok özleneniydin cemosummmm...
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 20 Ocak 2008 #26 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sıtenınnn ennnn korı sosusun🙂🙂🙂🙂sen bı tanesınnn cok tatlısınnn veeeeeeeee benımmmm yasıtımsınn heheheheheh
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sıtenınnn ennnn korı sosusun🙂🙂🙂🙂sen bı tanesınnn cok tatlısınnn veeeeeeeee benımmmm yasıtımsınn heheheheheh
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Ocak 2008 #27 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin en yaramazısın ama çok tatlı bir yaramazı😉
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #28 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin bunalım ablalasısın bidee neyse onu demiyim genç yaşta ölmeye niyetim yok
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin bunalım ablalasısın bidee neyse onu demiyim genç yaşta ölmeye niyetim yok
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #29 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sen bu sitenin anlatılmaz yaşanır olan ve akabinde ve detayında vazgeçilmez, tatlı dilli lafazanısın 😀
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sen bu sitenin anlatılmaz yaşanır olan ve akabinde ve detayında vazgeçilmez, tatlı dilli lafazanısın 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Şubat 2008 #30 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin mersü bilgecim sende benim kıymetlim sitenin göz bebeğisinizsiniz