Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #11 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sen bu sitenin emektarısın, dostumsun, sevgi dolusun ve güç dendiğinde aklıma gelen vatandaşsın 😉
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sen bu sitenin emektarısın, dostumsun, sevgi dolusun ve güç dendiğinde aklıma gelen vatandaşsın 😉
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 18 Aralık 2007 #12 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin bilginisin ağır ablasısın ama çok iyisin sen canımsın
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin bilginisin ağır ablasısın ama çok iyisin sen canımsın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #13 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin Sen bu sitenin nese kaynagisin cok iyisin cok tatlisin...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2007 #14 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sende bu sitenin tatlısısın çalışkanısın bide benim gibi çok oyun oynayanısın
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sende bu sitenin tatlısısın çalışkanısın bide benim gibi çok oyun oynayanısın
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #15 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin en tatlisisin en cabuk cevap yazanisin🙂 ve cok güzel bir üye resmi olansi🙂
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin en tatlisisin en cabuk cevap yazanisin🙂 ve cok güzel bir üye resmi olansi🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #16 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sende bu sitedin kurnazısın nasıl kandırdın beni zeka oyunlarında
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #17 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin ablasisi benim biricik canimmm ablamsin bugün konusamadik bak hemencik özledimmm....
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin ablasisi benim biricik canimmm ablamsin bugün konusamadik bak hemencik özledimmm....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Aralık 2007 #18 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin camın köri sen bu sitenin afacan adayısın daha olmadın ama olacan yakındır
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin camın köri sen bu sitenin afacan adayısın daha olmadın ama olacan yakındır
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #19 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sagol ablam cadiyimdir ben biraz🙂 Ablamm sen bu sitenin bana böyle bir teshis koyan ilk üyesisin, veeee benim cok sevdigim alisdigim cok iyim bir insansin...
Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sagol ablam cadiyimdir ben biraz🙂 Ablamm sen bu sitenin bana böyle bir teshis koyan ilk üyesisin, veeee benim cok sevdigim alisdigim cok iyim bir insansin...
almira Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #20 Ce: üstteki üye bu sitenin nesisin sen bu sitenin en çalışkan modusun