M Misafir Forum Okuru 14 Mayıs 2009 #11 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 hey sen üstteki şöle baktım inceledim de seni içli köfte yapamıyacağını şıppadana anladım
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 hey sen üstteki şöle baktım inceledim de seni içli köfte yapamıyacağını şıppadana anladım
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #12 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Rüyam canım meleğim sen kuru Fasülyeyi iyi yapamassın.... 😀
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Rüyam canım meleğim sen kuru Fasülyeyi iyi yapamassın.... 😀
kaprisli Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2009 #13 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Aussie sende zeytinyağlı yaprak sarmayı yapamazsın
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #14 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 elmalı kurabiye' Alıntı: aussie canım sen dolma yapamazsın söule zeytinyaglı yaprak sarmaa Genişletmek için tıkla ... Kaprisli: Aussie sende zeytinyağlı yaprak sarmayı yapamazsın Canım çok güzel bir tahmin yürütmüssün çünkü elmalı kurabiyede aynı yorumu yapmıştı hakkımdaa.. ayy ne kadar ii tanımısınız benii 😀 😀 😀 😀 Ama sende imam bayıldı yapamazsın kiiii 😀 (gerçi o ne ben bilmiom ama yemek ) 😀
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 elmalı kurabiye' Alıntı: aussie canım sen dolma yapamazsın söule zeytinyaglı yaprak sarmaa Genişletmek için tıkla ... Kaprisli: Aussie sende zeytinyağlı yaprak sarmayı yapamazsın Canım çok güzel bir tahmin yürütmüssün çünkü elmalı kurabiyede aynı yorumu yapmıştı hakkımdaa.. ayy ne kadar ii tanımısınız benii 😀 😀 😀 😀 Ama sende imam bayıldı yapamazsın kiiii 😀 (gerçi o ne ben bilmiom ama yemek ) 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #15 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Pirzola yapamazzz...Ben pirzola yapan birini istiyorum mümkünse yapıp gelsin
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Pirzola yapamazzz...Ben pirzola yapan birini istiyorum mümkünse yapıp gelsin
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #16 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 bilmiyorum ama yine de geldim :seker: sende börek su böreği yapazsın
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 bilmiyorum ama yine de geldim :seker: sende börek su böreği yapazsın
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #17 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 üstteki üye hiç yemek yapıcak birine benziyo mu Allah aşkına yaa😀 kıss o ne smiel ölee adının yanındakii... hiç bi yemek yapamaz ama pizzayı hiç yapamamzzd😀 :seker:
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 üstteki üye hiç yemek yapıcak birine benziyo mu Allah aşkına yaa😀 kıss o ne smiel ölee adının yanındakii... hiç bi yemek yapamaz ama pizzayı hiç yapamamzzd😀 :seker:
baharim Üye Üye 25 Mayıs 2009 #18 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 hmm bi düsündüm sende carsaf böregini yapamassin .. 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2009 #19 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 üstteki üye şöyle güsel mantı yapamaz 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Mayıs 2009 #20 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Hey üstteki üyecikk ben düşündüm taşındım sen bamya yemeği yapamazsın...
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Hey üstteki üyecikk ben düşündüm taşındım sen bamya yemeği yapamazsın...