dionisya Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #1 üstteki melek hangi yemeği yapamaz :D haydi buyrun bakalım ben hangi yemeği yapamam
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #2 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 ŞakşuKa şakada şuKaa (🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #3 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 çiğ köfte yapamazsıın üsttekii 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2009 #4 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Mantı yapamasssın 🙂 k nanaikkk yapamassın kii yapamassın kiii😀 (ben de yapamam ama caktırma)
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Mantı yapamasssın 🙂 k nanaikkk yapamassın kii yapamassın kiii😀 (ben de yapamam ama caktırma)
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #5 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 aussie canım sen dolma yapamazsın söule zeytinyaglı yaprak sarmaa
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 aussie canım sen dolma yapamazsın söule zeytinyaglı yaprak sarmaa
milam Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2009 #6 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 sende pilav yapamazsın
gönülll Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #7 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 bu kız hiçbi yemeği yapamazmış gibime geldi 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #8 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 hmmm kupa kızııı daaa su böreği yapamaz 😀
kaprisli Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #9 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 Aussie de baklava yapamaz ayyy canım çekti yaaaa😀
gönülll Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #10 Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 AuSSie-AnGeL' Alıntı: hmmm kupa kızııı daaa su böreği yapamaz 😀 Genişletmek için tıkla ... su böreğini yapamam ama çok güsel yerimm 😀 kaprisli de tiramusu yapamaz :laugh:
Cevap: üstteki melek hangi yemeği yapamaz 😀 AuSSie-AnGeL' Alıntı: hmmm kupa kızııı daaa su böreği yapamaz 😀 Genişletmek için tıkla ... su böreğini yapamam ama çok güsel yerimm 😀 kaprisli de tiramusu yapamaz :laugh: