M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #21 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Uzun uzun yolları aştım geldim Gözümü kararttım kaçtım geldim Bana birkez gülesin diye Beni sarıp sevesin diye vay
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Uzun uzun yolları aştım geldim Gözümü kararttım kaçtım geldim Bana birkez gülesin diye Beni sarıp sevesin diye vay
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #22 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... gül teninden oyalanıp süzülde gel gül bakışlım gözyaşların silipte gel
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... gül teninden oyalanıp süzülde gel gül bakışlım gözyaşların silipte gel
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #23 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ağustos 2008 #24 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... yanacaksak aşkımız için yanalım birazda ne çıkar
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #25 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir göz yaşlamızın tadı aynı değişik çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da pişmanlık herkes için acı olmalı
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... derdimiz yaramız acılarımız farklı olabilir göz yaşlamızın tadı aynı değişik çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da pişmanlık herkes için acı olmalı
tuqqce Daimi Üye Üye 1 Ağustos 2008 #26 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Şebnemm ferahh Yıldızlarda kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde............sORMUŞMUYDUMM Kİiii?😀
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Şebnemm ferahh Yıldızlarda kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde............sORMUŞMUYDUMM Kİiii?😀
Hülya Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #27 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin kaşın kara gözün kara kömürcümü baban senin ( senin için tuğçem ) 😀
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin kaşın kara gözün kara kömürcümü baban senin ( senin için tuğçem ) 😀
M Monera Forum Okuru 4 Ağustos 2008 #28 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; canımı yakardılar acıtırdılar
Hülya Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #29 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... benim bugun halim duman derdim büyük başım duman sen bana sabır ver mevlam...
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... benim bugun halim duman derdim büyük başım duman sen bana sabır ver mevlam...
Angel_tears Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #30 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Güzeller içinden bir seni seçtim 🙂