ecege Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #11 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... ah istanbul istanbul olalı hiç görmedi böyle güzeli..............
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... ah istanbul istanbul olalı hiç görmedi böyle güzeli..............
M Monera Forum Okuru 31 Temmuz 2008 #12 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Herşey ne çabuk ne kolay dağıldı sonunda Neden olmuyor ne kaldı elimde avucumda Kimseye anlatamam Çıkmaz sokaklarda bitti sonunda Derdimi anlatamam Tutunmuşum paramparça hayata... Yaprak Dökümü-Sonunda 🙂
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Herşey ne çabuk ne kolay dağıldı sonunda Neden olmuyor ne kaldı elimde avucumda Kimseye anlatamam Çıkmaz sokaklarda bitti sonunda Derdimi anlatamam Tutunmuşum paramparça hayata... Yaprak Dökümü-Sonunda 🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #13 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet nasıl bir hakimiyet ben anlamadım🙂
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet nasıl bir hakimiyet ben anlamadım🙂
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #14 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Gülki meleğim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim......🙂
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Gülki meleğim gülki gözlerin solmasın sakın aşk çiçeğim......🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #15 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Küçücüğüm herşeyim, n'olur çok uzaklara gitme
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #16 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... olmuyor zorla değil olmuyor sevmiyor gönül ondan zalimi 🙁
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #17 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Canım mısın sen benim misin herşeyim misin sen hoşgeldin meleekkkk
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Canım mısın sen benim misin herşeyim misin sen hoşgeldin meleekkkk
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #18 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi sensin
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #19 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde
Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #20 Cevap: Üstteki meleğe şarkı gönder ... sana bir şarkı daha yapcağım adı unuttum seni olacak