KeLeBeK's Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #1 üsteki üye şuan ne yapıyor(= Yeni bi oyun buldum meleklerim. Üsteki üye eğer online ise o kişinin ne yaptığına bakıp yazacaksınız, eğer offline isede offline diye bildireceksiniz🙂 Hadi başlayalım aşağıdaki üye ben şuan ne yapıyorum
Yeni bi oyun buldum meleklerim. Üsteki üye eğer online ise o kişinin ne yaptığına bakıp yazacaksınız, eğer offline isede offline diye bildireceksiniz🙂 Hadi başlayalım aşağıdaki üye ben şuan ne yapıyorum
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #3 lavinyam' Alıntı: chatboxtasınnn gördüm seniiiii Genişletmek için tıkla ... bende seni gördümmmm konu okuyor bende evleniyorum
lavinyam' Alıntı: chatboxtasınnn gördüm seniiiii Genişletmek için tıkla ... bende seni gördümmmm konu okuyor bende evleniyorum
zuzumm_ Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #5 *dilek26*' Alıntı: konu okuyo ben ewleniyorummm Genişletmek için tıkla ... hani bebeği acıkmıştır ya tekmeliyodur onu doyuruyodur😀
*dilek26*' Alıntı: konu okuyo ben ewleniyorummm Genişletmek için tıkla ... hani bebeği acıkmıştır ya tekmeliyodur onu doyuruyodur😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 4 Ocak 2011 #6 zuzumm_' Alıntı: hani bebeği acıkmıştır ya tekmeliyodur onu doyuruyodur😀 Genişletmek için tıkla ... hem yemek yapıp hem foruma mesaj yetiştirmeye çalışıyordur benceee tabi
zuzumm_' Alıntı: hani bebeği acıkmıştır ya tekmeliyodur onu doyuruyodur😀 Genişletmek için tıkla ... hem yemek yapıp hem foruma mesaj yetiştirmeye çalışıyordur benceee tabi
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #9 Kızlar oyunu yanlış anladınız sitede ne yaptığını yazacaksınız Kelebeğimin oyunu böyle tahmini değil profile girip.🙂 Kelebeğime gelince.... Şimdiki Durum: Konu okuyor baba sana yemek yaptım(=
Kızlar oyunu yanlış anladınız sitede ne yaptığını yazacaksınız Kelebeğimin oyunu böyle tahmini değil profile girip.🙂 Kelebeğime gelince.... Şimdiki Durum: Konu okuyor baba sana yemek yaptım(=
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #10 evet arkadaşlar hayalimin dediği gibi olack oyunumuz 🙂teşekkür ederim canım sanada vee sana gelincede offline konumdasın🙂
evet arkadaşlar hayalimin dediği gibi olack oyunumuz 🙂teşekkür ederim canım sanada vee sana gelincede offline konumdasın🙂