suskun_gız Yeni Üye Üye 30 Aralık 2007 #1 üsteki üye gitse nesini özlerdin? üsteki üye gitse nesini özlerdin?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2007 #2 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ay kimse gitmesin la ben herkesi özlerim suskunun oyunlarını özlerim
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ay kimse gitmesin la ben herkesi özlerim suskunun oyunlarını özlerim
M Misafir Forum Okuru 30 Aralık 2007 #3 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben cemoşun laa sını özlerim :becky:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Aralık 2007 #4 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? Ben rüyami herzaman özlerim onsuz bu site ne yapar canim benim....
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? Ben rüyami herzaman özlerim onsuz bu site ne yapar canim benim....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ocak 2008 #5 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben körinin çalışmasını azmini sakinliğini cana yakınlığını özlerim😉
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben körinin çalışmasını azmini sakinliğini cana yakınlığını özlerim😉
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2008 #6 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben ecenin ağlamasını sohpetini özlerim
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 3 Ocak 2008 #7 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? Ben cemos ablamin herseyini özlerim sohbetini cana yakinligini herseyini iste...
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? Ben cemos ablamin herseyini özlerim sohbetini cana yakinligini herseyini iste...
M Misafir Forum Okuru 3 Ocak 2008 #8 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben körinin sempatikliğini ve o açılmaz kördüğümlüğünü özlerim 😀
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? ben körinin sempatikliğini ve o açılmaz kördüğümlüğünü özlerim 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Ocak 2008 #9 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? rüya gitse şakalarını sıcaklığını özlerim onun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Ocak 2008 #10 Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? cemoşun herşeyi özlenir anammm.....ayaırt edemiyom gitme sen kal sakın gitme laaaaaa😀
Ce: üsteki üye gitse nesini özlerdin? cemoşun herşeyi özlenir anammm.....ayaırt edemiyom gitme sen kal sakın gitme laaaaaa😀