nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #1 unutkanliga iyi geliyor her yada üc gün 1-3gr günlük ile 30-40 tane cekirdeksiz kuru üzüm yiyinn ise yariyor meleklerimm,kolay gelsin,afiyet olsun,
her yada üc gün 1-3gr günlük ile 30-40 tane cekirdeksiz kuru üzüm yiyinn ise yariyor meleklerimm,kolay gelsin,afiyet olsun,
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #3 Ce: unutkanliga iyi geliyor evett bende biliyorum bunu gerçekten iyi geliyor... emeğine sağlık canımm
Ce: unutkanliga iyi geliyor evett bende biliyorum bunu gerçekten iyi geliyor... emeğine sağlık canımm
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2008 #4 Cevap: unutkanliga iyi geliyor emeğine sağlık canım bende deniycem
&cimi& Yeni Üye Üye 25 Eylül 2008 #5 Cevap: unutkanliga iyi geliyor duymuştum ama inanamamıştım gerçekten öyleymiş saol canım.
mislinay Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #7 Cevap: unutkanliga iyi geliyor evet denemek lazım bende duymuştum saol canım
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #8 Cevap: unutkanliga iyi geliyor insallah ıyı gelır...bana bu aralar cok lazım
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 9 Kasım 2008 #9 Cevap: unutkanliga iyi geliyor teşekkür ederim cicim bende denicem