HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #82 Kızlar son ipucunu veriyorum bu bir oyuncu 😀 Bana göre de baya çirkin. Şimdilik herkese iyi geceler cevaplara yarın bakarım ve yeni soruyu eklerim.
Kızlar son ipucunu veriyorum bu bir oyuncu 😀 Bana göre de baya çirkin. Şimdilik herkese iyi geceler cevaplara yarın bakarım ve yeni soruyu eklerim.
Ariza Yeni Üye Üye 6 Ocak 2011 #86 Selin Sekerci mi Hayalimmm gidemesin yol vermem meraktan catlarim bu gece uyuyamam yaaa nereye
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #87 heyy durrr kimm nereye gidiyorr valla hayallim basarım eviniii ben ölürüm bu gece durr gidemzsin
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ocak 2011 #88 Hiç biri değil banane banane bilin o zaman söölemem çatlayın Hadi size bi kıyak son bi ip ucu daha yarına kadar bişi beklemeyin benden bu sanatçımız Almanya'da büyümüş. Artık bilin yani 😀
Hiç biri değil banane banane bilin o zaman söölemem çatlayın Hadi size bi kıyak son bi ip ucu daha yarına kadar bişi beklemeyin benden bu sanatçımız Almanya'da büyümüş. Artık bilin yani 😀