ASİMELEK Daimi Üye Üye 16 Ağustos 2011 #643 devam Ediyoruz Evet melekler Hayal Adminimizin işleri nedeni ile yarışmayı ben teslim alıyorum ve yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz eee hadi bakalımm Ünlümüzü kim Önce bilirse +rep Alıcaktır Çok çok ünlü biri tahminleri alayım lütfenn
devam Ediyoruz Evet melekler Hayal Adminimizin işleri nedeni ile yarışmayı ben teslim alıyorum ve yarışmamıza kaldığımız yerden devam ediyoruz eee hadi bakalımm Ünlümüzü kim Önce bilirse +rep Alıcaktır Çok çok ünlü biri tahminleri alayım lütfenn
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Ağustos 2011 #644 Eeee Bülent Ersoy hani yakında evlenecekmiş ya hangendi bildim mi
ASİMELEK Daimi Üye Üye 16 Ağustos 2011 #647 cıksss sizde bilemedinizzzzzzzzzzzzzz repler bana kalacak repler bana kalacakkk
siyahinci50 Aktif Üye Üye 16 Ağustos 2011 #650 ASİMELEK' Alıntı: cıksss sizde bilemedinizzzzzzzzzzzzzz repler bana kalacak repler bana kalacakkk Genişletmek için tıkla ... (SERTAP ERENER olabilirmi?
ASİMELEK' Alıntı: cıksss sizde bilemedinizzzzzzzzzzzzzz repler bana kalacak repler bana kalacakkk Genişletmek için tıkla ... (SERTAP ERENER olabilirmi?