N Nurum83 Forum Okuru 10 Ocak 2011 #501 bayılıyorum bu kıza bu kesin ooo eğer oysa hayal ne hale getirmişsin sen benim prensesimikesin o evet evet ooooooo
bayılıyorum bu kıza bu kesin ooo eğer oysa hayal ne hale getirmişsin sen benim prensesimikesin o evet evet ooooooo
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #503 Ever Hilary Duff doğru cevap geldi. Tebrikler nurum.😀 Diğer sorunuz da az sonra.
LALEZAR Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #505 Valla hayal ben hiç tahmin bile edemiyorum, o yüzden bu yarışmaya sadece tatip etmek durumunda kalıyorum, eee bilen arkadaşlar vallahi bravo sizlere 🙂
Valla hayal ben hiç tahmin bile edemiyorum, o yüzden bu yarışmaya sadece tatip etmek durumunda kalıyorum, eee bilen arkadaşlar vallahi bravo sizlere 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #507 Ahanda yeni sorunuz bunu hemen bilmeyin çünkü bu gün daha soru yok. 😀
sılam_nisa Hamiş Melek 10 Ocak 2011 #509 HaYaL' Alıntı: Ahanda yeni sorunuz bunu hemen bilmeyin çünkü bu gün daha soru yok. 😀 Genişletmek için tıkla ... ANNEEEEEEEEEEEE ÖCÜÜÜÜÜÜ!!!KOYKTUM BU KİM YAAA?
HaYaL' Alıntı: Ahanda yeni sorunuz bunu hemen bilmeyin çünkü bu gün daha soru yok. 😀 Genişletmek için tıkla ... ANNEEEEEEEEEEEE ÖCÜÜÜÜÜÜ!!!KOYKTUM BU KİM YAAA?
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Ocak 2011 #510 amanın ilk aklıma geleni diyorum sertap erener mi kii......