megara Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #353 hayal canım gel artık sıla olduğunu doğrula burda kimse bana inanmıyoo SILA diyorum bu ya:
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #356 megara' Alıntı: hayal canım gel artık sıla olduğunu doğrula burda kimse bana inanmıyoo SILA diyorum bu ya: Genişletmek için tıkla ... Bravo tatlım işte cevap. Repler geliyor yakala. Yeni soru için azcık bekleyeceksiniz meleklerim.
megara' Alıntı: hayal canım gel artık sıla olduğunu doğrula burda kimse bana inanmıyoo SILA diyorum bu ya: Genişletmek için tıkla ... Bravo tatlım işte cevap. Repler geliyor yakala. Yeni soru için azcık bekleyeceksiniz meleklerim.
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #357 Kızlar son kez söylüyorum başkası yazmadan üst üste yazmayın ve aynı mesaja 1 den fazla sanatçı yazmayın aksi halde doğru da olsa kabul etmeyeceğim.🙂
Kızlar son kez söylüyorum başkası yazmadan üst üste yazmayın ve aynı mesaja 1 den fazla sanatçı yazmayın aksi halde doğru da olsa kabul etmeyeceğim.🙂
megara Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #358 yuppppppppppiiiiiiiiiiii işte bu tutuyoorum repleriiii yolla hayalimmmm