KeLeBeK's Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #331 hakkatten yaa nolmuş orda senin imzan ona gitmiş misafir olmaya
megara Yeni Üye Üye 7 Ocak 2011 #332 beni dövene bak ya paso biliyo cevapları ben gelicem artık seni dövmeyee😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #334 hadise , asuman kraose 😀 yazamamış olabilirim.demet akalın da olabilir.seren serengi diyorum yaada sertap erener hagisi acaba hayallllll 😀
hadise , asuman kraose 😀 yazamamış olabilirim.demet akalın da olabilir.seren serengi diyorum yaada sertap erener hagisi acaba hayallllll 😀
elvin berfin Aktif Üye Üye 7 Ocak 2011 #335 kiz hayal sende sanatcilari ne hale koymussun. korkulur senden vallahi. baslangici ben yapayim banu alkanmi degil ama neyse
kiz hayal sende sanatcilari ne hale koymussun. korkulur senden vallahi. baslangici ben yapayim banu alkanmi degil ama neyse
HaYaL Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #337 Kızlar bir kerede lütfen bir isim yazın ve sizin altınıza başkası tahmin yazmadan tekrar üst üste yazmayın. ŞU ana kadar söylenenlerden hiçbiri değil.🙂
Kızlar bir kerede lütfen bir isim yazın ve sizin altınıza başkası tahmin yazmadan tekrar üst üste yazmayın. ŞU ana kadar söylenenlerden hiçbiri değil.🙂