Ramzi teorisi konusunda da belirttim her yere yazmışsın hayatım. Ben kız gibi gördüm. Biraz daha büyüdüğünde başak ultrason görüntüleri de olur ise Nub teorisine göre cinsiyet tahmini konumuzdan da sorunu gönder ordan da bakalım ama biraz büyüsün bebiş 🙂
Selamlar hayatım. Öncelikle sağ salim kucağınıza almanızi diliyorum. İlgili resim incelendi ama tam net bir şey söylemek mümkün görünmüyor. Elinizde başka resim var ise yükler misiniz ? Bir de nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunmak isteriz. Bu konumuzu inceleyip resmi nasıl istediğimize lütfen bakınız.
NUB TEORİSİ'NE GÖRE BEBEK CİNSİYET HESAPLAMA BULMA İŞLEMİ NEDİR NASIL YAPILIR ? Yüzyıllar boyunca , cinsiyetin belirlenmesi için çeşitli metodlar uygulanmıştır. Bebeğin cinsiyeti nin tahminin de kullanılan yöntemlerin çoğunun herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Nub teorisiyle cinsiyet...
5 haftalıkken sağda üst köşede gözükmüştü. Ama Yeni gittm 7 haftalık olduk. karın ultrason görüntüleri bunlar rica etsem cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? bu arada soldan yumurtlamışım