nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #1 ucuk mu var sizde,deneyin ozaman limon kesilerek bir kac defa sürülür yada nar kabugu 20gr sap 3gr su ile kaynatip sürülür deneyinn, alinti,sifali dualar kitabindadir
limon kesilerek bir kac defa sürülür yada nar kabugu 20gr sap 3gr su ile kaynatip sürülür deneyinn, alinti,sifali dualar kitabindadir
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #2 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman Tavsiye için teşekkürler canım.
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #3 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman ben tsk ederim canim arkadasim katilimin icinn,sevgilerr
esena Aktif Üye Üye 10 Mart 2008 #4 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman paylaşımın için saol canım bende çok oluyodu ama şimdi azaldı çok zor bişey
Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman paylaşımın için saol canım bende çok oluyodu ama şimdi azaldı çok zor bişey
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #5 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman bilgi için teşekkür ederim canım...
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #6 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık canım.
nisan Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #7 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman bn tsk ederim kizlar katilim icin
İzmirella Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #8 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman ya ne illett bu uçukk ayda bi mutlaka çıkıyoooo.. saol canım yaa teşekürlerr
Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman ya ne illett bu uçukk ayda bi mutlaka çıkıyoooo.. saol canım yaa teşekürlerr
sule Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2008 #9 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman arkadasim ben cok sey denedim ama yok olmuyo cikacaksa cikiyo ozelliklede streslendinmi...tesekkurler bilgiler icin
Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman arkadasim ben cok sey denedim ama yok olmuyo cikacaksa cikiyo ozelliklede streslendinmi...tesekkurler bilgiler icin
İzmirella Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #10 Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman ben akşamm limonn u denedimm ama çokk canım yandıı.. tavsiyee etmiyorumm .. bi 10 gün sürüoo geçmesi.. krem kullnınca da su topluyooo enn iiisiiii rujjj tecrübee konuşuuoooo🙂)
Ce: ucuk mu var sizde,deneyin ozaman ben akşamm limonn u denedimm ama çokk canım yandıı.. tavsiyee etmiyorumm .. bi 10 gün sürüoo geçmesi.. krem kullnınca da su topluyooo enn iiisiiii rujjj tecrübee konuşuuoooo🙂)