gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 13 Aralık 2010 #11 zuzumm_' Alıntı: havada tlf çekermi ya🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hımm bilmem ki cekmezse bendee mektup yazar bırakırım son kezz cözüm mü yok başka tatlım yeter kii demek isteyim onu sevdiğimi her türlü derim....
zuzumm_' Alıntı: havada tlf çekermi ya🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hımm bilmem ki cekmezse bendee mektup yazar bırakırım son kezz cözüm mü yok başka tatlım yeter kii demek isteyim onu sevdiğimi her türlü derim....
zuzumm_ Daimi Üye Üye 13 Aralık 2010 #12 gamselim' Alıntı: hımm bilmem ki cekmezse bendee mektup yazar bırakırım son kezz cözüm mü yok başka tatlım yeter kii demek isteyim onu sevdiğimi her türlü derim.... Genişletmek için tıkla ... ynlış cvp 45 saniyede ne yazcan zaten panik yapıcan hehe
gamselim' Alıntı: hımm bilmem ki cekmezse bendee mektup yazar bırakırım son kezz cözüm mü yok başka tatlım yeter kii demek isteyim onu sevdiğimi her türlü derim.... Genişletmek için tıkla ... ynlış cvp 45 saniyede ne yazcan zaten panik yapıcan hehe
$ul€ Yeni Üye Üye 25 Aralık 2010 #14 İlk önce kelime-i şehadet getiririm sonrada yanımda yakınımda kim var kim yok sarılıp göüzümü kapatıp dua ederdim 🙂
İlk önce kelime-i şehadet getiririm sonrada yanımda yakınımda kim var kim yok sarılıp göüzümü kapatıp dua ederdim 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 28 Aralık 2010 #15 zuzumm_' Alıntı: ynlış cvp 45 saniyede ne yazcan zaten panik yapıcan hehe Genişletmek için tıkla ... cadıııııııı...... ne mi yazarım seni seviyorum yazardım....
zuzumm_' Alıntı: ynlış cvp 45 saniyede ne yazcan zaten panik yapıcan hehe Genişletmek için tıkla ... cadıııııııı...... ne mi yazarım seni seviyorum yazardım....
zuzumm_ Daimi Üye Üye 28 Aralık 2010 #17 gamselim' Alıntı: cadıııııııı...... ne mi yazarım seni seviyorum yazardım.... Genişletmek için tıkla ... çok düşüncelisin valla bacım aklına ondan başka bişe gelmiyo ölüm anında bile
gamselim' Alıntı: cadıııııııı...... ne mi yazarım seni seviyorum yazardım.... Genişletmek için tıkla ... çok düşüncelisin valla bacım aklına ondan başka bişe gelmiyo ölüm anında bile
Young bride Banned 31 Aralık 2010 #18 Çok kötü ya allah yaşatmasın böyle 🙂Kelimei şahedet getirirdm ve o 45 saniyede tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçirirdm
Çok kötü ya allah yaşatmasın böyle 🙂Kelimei şahedet getirirdm ve o 45 saniyede tüm hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçirirdm
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 31 Aralık 2010 #19 zuzumm_' Alıntı: çok düşüncelisin valla bacım aklına ondan başka bişe gelmiyo ölüm anında bile Genişletmek için tıkla ... ahh aşkk işteee aşkk....bacım....
zuzumm_' Alıntı: çok düşüncelisin valla bacım aklına ondan başka bişe gelmiyo ölüm anında bile Genişletmek için tıkla ... ahh aşkk işteee aşkk....bacım....
seyda seyda Yeni Üye Üye 31 Aralık 2010 #20 45 saniyede ne düşünebilirsin ki helede düşmekte olan uçağın içinde.eğer korkudan aklım uçup gitmez ise o anda tabikide kelime_i şahadet getirirdim...amaaaan Allah o anı yaşatmasın inşallah bizlere ay düşündümde şimdiden fena oldum yaaa. vıııış
45 saniyede ne düşünebilirsin ki helede düşmekte olan uçağın içinde.eğer korkudan aklım uçup gitmez ise o anda tabikide kelime_i şahadet getirirdim...amaaaan Allah o anı yaşatmasın inşallah bizlere ay düşündümde şimdiden fena oldum yaaa. vıııış