zuzumm_ Daimi Üye Üye 12 Aralık 2010 #1 Uçağınız Düşüyor ( Son 45 saniyeniz var ) Bindiğiniz uçak düşmeye başladı ve Pilot Erdem , Sayın yolcularımız 45 saniye sonra çakılmış olacağız diye anons yaptıktan sonraki 45 saniyede neler yapardınız
Bindiğiniz uçak düşmeye başladı ve Pilot Erdem , Sayın yolcularımız 45 saniye sonra çakılmış olacağız diye anons yaptıktan sonraki 45 saniyede neler yapardınız
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 12 Aralık 2010 #2 valla ben pilot değilim oturup ölmeyi beklerim 😀napacam havada ve uçakta başka
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Aralık 2010 #5 sevdiğimi arar onu cok sevdiğimi söylerdim kuzum....
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Aralık 2010 #6 Herhalde Kelime-i Şehadet getirirdim son kez. Öbür tarafa giderken başka ne yapılır.😀
zuzumm_ Daimi Üye Üye 12 Aralık 2010 #7 gamselim' Alıntı: sevdiğimi arar onu cok sevdiğimi söylerdim kuzum.... Genişletmek için tıkla ... havada tlf çekermi ya🙂🙂
gamselim' Alıntı: sevdiğimi arar onu cok sevdiğimi söylerdim kuzum.... Genişletmek için tıkla ... havada tlf çekermi ya🙂🙂
zuzumm_ Daimi Üye Üye 12 Aralık 2010 #8 HaYaL' Alıntı: Herhalde Kelime-i Şehadet getirirdim son kez. Öbür tarafa giderken başka ne yapılır.😀 Genişletmek için tıkla ... herhalde bende dua ederdm başka ne olabilir yani
HaYaL' Alıntı: Herhalde Kelime-i Şehadet getirirdim son kez. Öbür tarafa giderken başka ne yapılır.😀 Genişletmek için tıkla ... herhalde bende dua ederdm başka ne olabilir yani
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Aralık 2010 #10 o pilot erdemi o arada bulur benim yerime onu gönderirdim..