A aYYa-MoDa Forum Okuru 23 Kasım 2010 #21 yok ben bundanda bişe anlamadım. göremiyorum naman nallahım göremiyorun tanrım...:meri:
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Haziran 2011 #25 Ben ön tarfta sıraya gırmıs bırsuru ınsan arkalarda ıse yunuslar goruyorum 😀
minikeller Yeni Üye Üye 22 Aralık 2011 #27 evet evet 2 tane altlı üstlü yunus balığı varrrr çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll çok gerçekmiş gibi deniz
evet evet 2 tane altlı üstlü yunus balığı varrrr çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll çok gerçekmiş gibi deniz
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 23 Haziran 2012 #30 ßeLeN' Alıntı: ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ALLAH iyiliğini versin sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar bu nasıl bir hayal gücüdür gülmekden mideme kıramp girdi motora binmiş bir ton insanlar
ßeLeN' Alıntı: ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ALLAH iyiliğini versin sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar bu nasıl bir hayal gücüdür gülmekden mideme kıramp girdi motora binmiş bir ton insanlar