KIVILCIM Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2009 #11 HİDOŞ' Alıntı: ikitane yunus balığı var Genişletmek için tıkla ... kız allah iyiliğini wersin 😀 hani nerdee
HİDOŞ' Alıntı: ikitane yunus balığı var Genişletmek için tıkla ... kız allah iyiliğini wersin 😀 hani nerdee
KIVILCIM Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2009 #12 SadmiN' Alıntı: la ben sanki kuru kafalar görüyom anneeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... korkma melekler yanında aynen bende kuru kafalar görüyorum .. hatta iskelet ama manken duruşu iskeletler .. amma abartım
SadmiN' Alıntı: la ben sanki kuru kafalar görüyom anneeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... korkma melekler yanında aynen bende kuru kafalar görüyorum .. hatta iskelet ama manken duruşu iskeletler .. amma abartım
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Ekim 2010 #17 ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂
ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂
B berennaz Forum Okuru 7 Kasım 2010 #18 kafayı yedim ya bişey göremedim en son 6 yunus var gibi geldi ama doğru değildir herhalde
suCre Daimi Üye Üye 23 Kasım 2010 #20 ßeLeN' Alıntı: ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah seni iyi etsin emi noluyo savaşamı gidiyoruz gülmekten öldüm bu arada konun sahibi ortalarda yok kesin bu resme çok baktı uçtu nevardı orda acep çok merak ettim
ßeLeN' Alıntı: ben orda çok şey gördüm 1. koşuşan atlayıp zıplayan yunuslar 2. motora bınmıs bır ton ınsanlar 3. sankim savaşa hazırlanır gibi atların üstünde insanlar yuhha ediyorlar ... ama hepside yanlış dıceksınız madem öle ozmn ben mavi bişeler görüyorum dierek olayı çözüme kavuşturuyorum .. yanlış dede görim vallah maviiii billahh mavii 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... Allah seni iyi etsin emi noluyo savaşamı gidiyoruz gülmekten öldüm bu arada konun sahibi ortalarda yok kesin bu resme çok baktı uçtu nevardı orda acep çok merak ettim