M Misafir Melek Forum Okuru 29 Eylül 2010 #32 .s ne bu dans edn adamlr flan mı..gzel snatlar öğrencsyim ama thminlerm pek iyi dğildr
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Ekim 2010 #34 valla akşama kadar baktım baktım baktım.. nelere benzetmedimki alfaba ,sayılar, soğan cücüüü🙂 ya her bişeye benzettım ama yok anacım hıc bırı deıl sız deve dıınce bıda baktım harbıde ya devemışşşş
valla akşama kadar baktım baktım baktım.. nelere benzetmedimki alfaba ,sayılar, soğan cücüüü🙂 ya her bişeye benzettım ama yok anacım hıc bırı deıl sız deve dıınce bıda baktım harbıde ya devemışşşş
S sefaletinprensesi Yeni Üye Üye 2 Haziran 2011 #36 arkada şu gergedanlara benzeyen bir dinazor öndede şu bildik dinazorlardan var.....
S sefaletinprensesi Yeni Üye Üye 2 Haziran 2011 #37 arkadaşlar gözlerinizi şaşı yapıp bakacaksınız yoksa derinliğe giremez bütün gün öle bakarsınız
S sefaletinprensesi Yeni Üye Üye 2 Haziran 2011 #38 konuyu açan bile tam görememiş 🙂 arka planda bir hayvan daha var ayrıca önde ki kesinlikle deve değil........
konuyu açan bile tam görememiş 🙂 arka planda bir hayvan daha var ayrıca önde ki kesinlikle deve değil........