MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #1 Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi hadi ögrenelim bakalim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #2 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi yokmu anketimize katılan=(
Vijdan Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #3 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi Bence bizimkiler dizisi..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #4 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi teşşekürler vijdaan sultannn
mislinay Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #5 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi bencede asmalı konak
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #6 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi bencede asmalı konak............
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #7 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi bencedeee😀asmalı konakkk
aSqimSin Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #8 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi ßence Acı Hayat 😀 ben başta olmak üzere birçok kişi izliyordu.. tartışmaları hala devam etmekte 🙂 Bence Acı Hayat yanii 🙂
Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi ßence Acı Hayat 😀 ben başta olmak üzere birçok kişi izliyordu.. tartışmaları hala devam etmekte 🙂 Bence Acı Hayat yanii 🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #9 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi hemen hemen hepsi ama ankette yok GÜLBEYAZ dizisi bence Nejat işlere aşıktım
Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi hemen hemen hepsi ama ankette yok GÜLBEYAZ dizisi bence Nejat işlere aşıktım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Kasım 2008 #10 Cevap: Türk T.V. tarihinin en unutulmaz dizisi teşeşkürler melekler katıldığınız için anketeeee