LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Mart 2011 #11 pasim işin zor sadmin herkese vermiyo demekki kolay kolay iddialı olman lazım istiyorsan gerçekten
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Mart 2011 #12 Ben tabiki böyle zengin bir kızı asla bırakmam Alcam onu alcam alcam
B beklenenbebis Forum Okuru 15 Mart 2011 #14 bunu ben alsam evlat olarak 🙂🙂 ayyy ALLAH bağışlasın ikiside birbirinden güzeller darısı bana ve benim gibi bebeiş bekleyenlere
bunu ben alsam evlat olarak 🙂🙂 ayyy ALLAH bağışlasın ikiside birbirinden güzeller darısı bana ve benim gibi bebeiş bekleyenlere
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 15 Mart 2011 #15 Tugcecım mükemmel çok tatlı iyi günlerde kullan balım.. Sadmin adminim tugce yok derse ben gelirim valla o gözlere maaşallah..
Tugcecım mükemmel çok tatlı iyi günlerde kullan balım.. Sadmin adminim tugce yok derse ben gelirim valla o gözlere maaşallah..
Young bride Banned 15 Mart 2011 #16 Saol belencim en güzelleri senin olsun canım benim ben daha yok demedim mavişime mavi mavi masmavi Benimdir o mavi ufağıda kardeşimişn yani
Saol belencim en güzelleri senin olsun canım benim ben daha yok demedim mavişime mavi mavi masmavi Benimdir o mavi ufağıda kardeşimişn yani
M Misafir Forum Okuru 15 Mart 2011 #17 Çok şık bir sandığın varmış canım. dilerim o sandığı ve içindekileri sağlıklı ve mutlu günlerde keyifle kullanırsın. Rab sandığın girdiği eve, huzur ve aşk katsın senin için 🙂 Çeyiz sandığını bizimle paylaştığın için tşkler evlat🙂
Çok şık bir sandığın varmış canım. dilerim o sandığı ve içindekileri sağlıklı ve mutlu günlerde keyifle kullanırsın. Rab sandığın girdiği eve, huzur ve aşk katsın senin için 🙂 Çeyiz sandığını bizimle paylaştığın için tşkler evlat🙂
Young bride Banned 15 Mart 2011 #18 Güzel duaların için teşekür ederim btanem Allahım hepinizin gönlündekini hayır eylesin sizin içinde Allah sizlere en iylerini versin
Güzel duaların için teşekür ederim btanem Allahım hepinizin gönlündekini hayır eylesin sizin içinde Allah sizlere en iylerini versin
kraliçearı Aktif Üye Üye 15 Mart 2011 #20 Sadmin abey çok tatlılarmıs Allah bağışlasın analı babalı büyütün...sandığını sevdim tuğce bana versene kı
Sadmin abey çok tatlılarmıs Allah bağışlasın analı babalı büyütün...sandığını sevdim tuğce bana versene kı