ASİMELEK Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2011 #22 RüYaM' Alıntı: Sürekli soru sorana, böyle soruyorlar demek Asi nin yaptığı röportajı aynen böyle tahmin ediyordum ama cevaplarda güzel kaytarılmış Soruları sorana ve cevaplayana tşkler 🙂 Güzel bir röportaj olmuş, allan sapıkları Genişletmek için tıkla ... evet cvplar hiç umduğumuz gibi bulunmadı tüm site tarafından o yüzden herkes tekrar yapılmasını istiyor soruların hepsi geçiştirilmiş :seker: saymam banane :seker: teşekkür ederim rüyam
RüYaM' Alıntı: Sürekli soru sorana, böyle soruyorlar demek Asi nin yaptığı röportajı aynen böyle tahmin ediyordum ama cevaplarda güzel kaytarılmış Soruları sorana ve cevaplayana tşkler 🙂 Güzel bir röportaj olmuş, allan sapıkları Genişletmek için tıkla ... evet cvplar hiç umduğumuz gibi bulunmadı tüm site tarafından o yüzden herkes tekrar yapılmasını istiyor soruların hepsi geçiştirilmiş :seker: saymam banane :seker: teşekkür ederim rüyam
RefRa Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2011 #24 Her zamanki gibi yine çok güzel bi röportaj olmuş 🙂 Sorular çok güzel cevaplar daha bi güzel olmuş 🙂 Seni tanımak güzeldi tuğçecim 🙂
Her zamanki gibi yine çok güzel bi röportaj olmuş 🙂 Sorular çok güzel cevaplar daha bi güzel olmuş 🙂 Seni tanımak güzeldi tuğçecim 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2011 #25 Asi'den de böyle bir röportaj beklenirdi zaten Allahtan benim sorularımı sen sormamıştın Asi Soruları ve cevapları keyifle okudum kızlar ellerinize sağlık
Asi'den de böyle bir röportaj beklenirdi zaten Allahtan benim sorularımı sen sormamıştın Asi Soruları ve cevapları keyifle okudum kızlar ellerinize sağlık
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2011 #26 PaSikA' Alıntı: Asi'den de böyle bir röportaj beklenirdi zaten Allahtan benim sorularımı sen sormamıştın Asi Soruları ve cevapları keyifle okudum kızlar ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... eskileride yeniden yapmak lazım aslında sorular süper olar offf offff offf
PaSikA' Alıntı: Asi'den de böyle bir röportaj beklenirdi zaten Allahtan benim sorularımı sen sormamıştın Asi Soruları ve cevapları keyifle okudum kızlar ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... eskileride yeniden yapmak lazım aslında sorular süper olar offf offff offf