D dramaqueen Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #1 =)) tüm meleklere selam olsun.. Adım Kübra..Adana'da yaşıyorum.. Sadece bayanlara özel böyle güzel bir paylaşım platformunun oluşturulmuş olması çok hoş.. Güzel vakit geçireceğimi umuyorum..
Adım Kübra..Adana'da yaşıyorum.. Sadece bayanlara özel böyle güzel bir paylaşım platformunun oluşturulmuş olması çok hoş.. Güzel vakit geçireceğimi umuyorum..
bjk_65 Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #2 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. hoşgeldin aramıza keyifli vakitler geçirmen dileğiyle
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #3 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. hosgeldin keyifli forumlar dilerim
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #4 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. hoşgeldin keyifli forumlar...
D dramaqueen Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #5 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. Teşekkür ederim..:yocaba ben ne zaman kendi avatarımı ekleyebileceğim profilime?
Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. Teşekkür ederim..:yocaba ben ne zaman kendi avatarımı ekleyebileceğim profilime?
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #6 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. hoş geldiniz keyifli forumlar
semazen Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #7 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. Hoşgeldiniz keyifli forumlar... 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Kasım 2008 #8 Cevap: =)) tüm meleklere selam olsun.. Aramiza hosgeldin, keyifli forumlar dilerim🙂