gulfemxx Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #1 Tum meleklere merhaba SLMM Siteye bıraz önce katıldım Ank dayım ıkı oğlusum var bırı 5 dıgeri 2 yasında guzel ve sevıyelı dostluklara.....
SLMM Siteye bıraz önce katıldım Ank dayım ıkı oğlusum var bırı 5 dıgeri 2 yasında guzel ve sevıyelı dostluklara.....
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #2 Cevap: Tum meleklere merhaba hoş geldiniz insallah güzel dostluklar ve keyifli forumlar sizinle olurrr
Cevap: Tum meleklere merhaba hoş geldiniz insallah güzel dostluklar ve keyifli forumlar sizinle olurrr
gökçe Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #3 Cevap: Tum meleklere merhaba Hoşgeldin. Dostlukların en keyiflisi burada😀
necla Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #5 Cevap: Tum meleklere merhaba aramiza hosgeldin gulfem evlatlarinla hayirli bir omur diliyorum keyifli forumlar
Cevap: Tum meleklere merhaba aramiza hosgeldin gulfem evlatlarinla hayirli bir omur diliyorum keyifli forumlar
gulfemxx Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #7 Cevap: Tum meleklere merhaba melek_rose' Alıntı: hoş geldiniz insallah güzel dostluklar ve keyifli forumlar sizinle olurrr Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoşbuldukkkkkk siteye bugun gırebıldım inşallah dıledıgınız gıbı olur ....:raila:
Cevap: Tum meleklere merhaba melek_rose' Alıntı: hoş geldiniz insallah güzel dostluklar ve keyifli forumlar sizinle olurrr Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoşbuldukkkkkk siteye bugun gırebıldım inşallah dıledıgınız gıbı olur ....:raila:
gulfemxx Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #8 Cevap: Tum meleklere merhaba gökçe' Alıntı: hoşgeldin. Dostlukların en keyiflisi burada:d Genişletmek için tıkla ... :17:hoşbuldukk ve teşekkür ederim
Cevap: Tum meleklere merhaba gökçe' Alıntı: hoşgeldin. Dostlukların en keyiflisi burada:d Genişletmek için tıkla ... :17:hoşbuldukk ve teşekkür ederim
gulfemxx Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #9 Cevap: Tum meleklere merhaba PaSikA' Alıntı: Hoşgeldiniz 🙂 Keyifli forumlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... HOŞBULDUK burası çok sıcaak ve samımi msjlar benı çok mutlu etti tşk:17:
Cevap: Tum meleklere merhaba PaSikA' Alıntı: Hoşgeldiniz 🙂 Keyifli forumlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... HOŞBULDUK burası çok sıcaak ve samımi msjlar benı çok mutlu etti tşk:17:
gulfemxx Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #10 Cevap: Tum meleklere merhaba HOŞBULDUKK🙂güzel dılekleriniz için çok teşekkürler hepimizin yavrusunu inşallah hayırlı ve saglıkla buyütmek nasip eder ..
Cevap: Tum meleklere merhaba HOŞBULDUKK🙂güzel dılekleriniz için çok teşekkürler hepimizin yavrusunu inşallah hayırlı ve saglıkla buyütmek nasip eder ..