Konuya cevap cer

Kanal d ekranlarının pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen"Güneşin Kızları" konusu ve oyuncuları ile izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Dizi de rol alan kişilerden biri olan Tolga Sarıtaş, özellikle son oynadığı Ali Mertoğlu karakteri ile genç kızların büyük hayranlığını ve beğenisini kazandı.

Kendisinin kaç yaşın da olduğunu merak edenler için gereken bilgiler ile birlikte Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı dizi ve sinema gilmlerini bu yazım da sizler ile paylaşıyorum.

[ATTACH=full]60671[/ATTACH]

Tolga Sarıtaş (1 Ocak 1991) Türk dizi oyuncusu. Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı. Şu anda Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırmaktadır.

Yıl                Tür     Proje                                     Rol               Notlar ve ödüller

2009             Film    Bahtı Kara                          Berk                 Yardımcı Oyuncu

2011             Film    Kaledeki Yalnızlık                  Feyyaz                   Yardımcı Oyuncu

2011             Dizi     Sen de Gitme                                                Bölüm oyuncusu

2012             Dizi     Arka Sokaklar                                               Bölüm oyuncusu

2013             Dizi     Öyle Bir Geçer Zaman Ki                                      Bölüm oyuncusu

2013             Dizi     20 Dakika                          Ferdi                Yardımcı Oyuncu

2013-2014        Dizi    Muhteşem Yüzyıl                  Şehzade Cihangir   

2014             Dizi     Benim Adım Gültepe             Murat                      Yardımcı Oyuncu

2015-            Dizi     Güneşin Kızları                Ali Mertoğlu           Başrol

Geri