K karakuzu Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2014 #1 Titan ve Özgül sizin icin bu kizzzlaaarrrr :P Beni gaza getirip buzluktaki tatlilarimi cikarttiran Titan ve Özgül sizin icin de ikiser tane yicem. Afiyet olsun bana dimi 😛 Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Mayıs 2014
Beni gaza getirip buzluktaki tatlilarimi cikarttiran Titan ve Özgül sizin icin de ikiser tane yicem. Afiyet olsun bana dimi 😛
TİTAN *Melekler Mekanı* 28 Mayıs 2014 #2 Allah cızırtını vermesin e mi Valla şu yuvarlaklar böreğe daha çok benziyor, burmalar idare eder :hıh: Yani üzgünüm biyenmedim :hıh: Şöyle Güllüoğlunun bir kurubaklavası daha mı iyi olurdu ne :hıh: Afiyet olsun yarasın Kuzumaa
Allah cızırtını vermesin e mi Valla şu yuvarlaklar böreğe daha çok benziyor, burmalar idare eder :hıh: Yani üzgünüm biyenmedim :hıh: Şöyle Güllüoğlunun bir kurubaklavası daha mı iyi olurdu ne :hıh: Afiyet olsun yarasın Kuzumaa
TİTAN *Melekler Mekanı* 28 Mayıs 2014 #4 karakuzu' Alıntı: Buzlukta tangur tungur ezilmis yine iyiydi ama 😛 Genişletmek için tıkla ... Nedir o yuvarlaklar?
karakuzu' Alıntı: Buzlukta tangur tungur ezilmis yine iyiydi ama 😛 Genişletmek için tıkla ... Nedir o yuvarlaklar?