Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hha kızlar anlatsam ağlarmısınız gülermisiniz bilemiyçem ama ben şoklardaydım bi gece evde yanlızım anne baba kardeş akrabalarda misafir eee koça kız olduk ya evde yanlız kalırım dedim arkadaşı eve davet ettim oturduk muabbet sohbet derken saat gece bir oldu neyse annesi aradı arkadaşı eve cağırdı binalar yan yana zaten gitti arkadaşım bizim bina 3 katlı tek daireli dedim binanın kapısını kapat unutma sakın ok dedi sen aceleyle cık kapıyı acık bırak bende 3 kattayımya dairenin kapısını kilitlemedim uyudum hırsız polis tahminiyle gece 03 00 da eve girmiş her tarafı dağıt gel cantamda bilezziyi al ha bilezik sahte tabiki telefonun kartını cıkar çihazı al takma tırnaklarım cantada duruyo onlarıda dağıt git sabah komşular uyanıyor ayakkabıları yok hemen bize cıkıyor kapı acık her taraf dağınık eyvah hırsız girmiş binaya dediler polis geldi ben o oraya seslere uyandım ha evi düşünmüyorumda dağıtılan tırnaklarımı toplamaya calışıyorum ilkkez almıştım takma tırnağı kullanmadan kötü bi olay yaşadım her takma tırnak kullandıkça aklıma o gece geliyor