Merhabalar ben bir gayim erkek arkadaşım anal ilişkiye girdim en son bir ay önce oldu hamile kalirmiyim ?

Tamam o kadında deil sadece herkesden geçerlimi yani onu anlayim anal iliski erkek de ve kadında bebek dogurtmuyo dimi 1 aydır bi rahatça uyuyamiyorum kafamda harbi harbi cevap

Tamam o kadında deil sadece herkesden geçerlimi yani onu anlayim anal iliski erkek de ve kadında bebek dogurtmuyo dimi 1 aydır bi rahatça uyuyamiyorum kafamda harbi harbi cevap

Bebek, ancak üreme organı olan karşı cinste olur. Hiç erkeğin bebeği olur mu ? Hamile kalabilir mi ? Erkekler yumutlama yapamazlar sadece spermle yumurtaları döllerler. Dolayısı ile ilk sorduğunuzda dalga geçtiğinizi zannettim. Hoş yine aynı şeyi düşünüyorum ama, erkeğin bebeği olamaz ! Bu tıbben mümkün değil ki ?

Erkekler hamile kalamaz ! Bunu kafanızdan çıkartın. Allah'ta size akıl fikir versin bişey diyemiyorum...

erkek arkadaşımla ilşkiye girdim ilişki analdan oldu ardından 1 hafta sonra adet oldum adetim 5 gün sürdü hamilelik riskim kalkmışmıdır

Ters ilişki ile gebe kalmak mümkün değil . Benzer sorularda bunu hep belirtiyoruz. + Şüpheli ilişki sonrası beklenen adetiniz normal sürede gerçekleşmiş . Bu durum da gebe olmadığınızı belirtelim.

Merhaba ben arkadaşımla ters ilişkiye girdk bosaldm hamile kalirmi vajinanın üstüne boşaldı

Korunmasız her ilişki risktir . Verdiğiniz bilgilere göre partnerinizin gebe kalma olasılığı vardır . Partnerinizin Reglinde gecikme olursa test yapsın.

Merhaba kız arkaşımla anal sex yapdık içine boşaldım hamile kalabilir mi?