Anüs sindirim sisteminin bir parçasıdır. Bu sistem bir kişinin ağzında başlar ve anüs ile sona erer. Üreme sistemi ve sindirim sistemi birbirine bağlı olmadığından anüse giren sperm, üreme sisteminde bir yumurta hücresine ulaşmak için yüzemez.
Yani kısaca anal ilişkiye hamile kalınmaz. Fakat ejakülasyon sonrası spermler anal bölgeden vajinaya doğru sızarsa gebe kalmak mümkündür. Vajinal bölgeye yakın ejakülasyon, vajinaya sperm bulaşması düşük ihtimalde olsa gebeliğe yol açabilmektedir.

slm erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdik. Boşalmadı ama yinede korkuyorum hamile kalırmıyım?

Merhaba ben nisanlimla ters ilişkiye girdim ve tam boşalma olurken dışarı aldı ama o bölgeyi temizlerken vajina bölgesine gitmişmidir diye endiseliyim hamile kalır miyim? Ve o bölgemde kaşıntı oluyor sürekli

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum daha regl dönemime zaman var ilişkiye gireli 2 gün oldu ne zaman test yaparsam doğru sonuca varirim

Merhaba. Sözlümle adetim bittikten 2 gün sonra ters ilişki yaşadım. İçime boşalmadi. Bosalma başlamadan kendini geri çekti.hemen yikadim temizledim zevk suyu geldiyse sorun olmasın diye. 22 saat sonra ella içtim. Sadece hapın yan etkisi olarak mide bulantisi yaşıyorum. Bir sorun olur mu Allah korusun gebelik falan ?

Merhaba ters ilişkiyle hamile kalınmaz. Üreme tek koşulda gerçekleşebilir sperm rahim içine sızma yaparsa. Kullandığınız ilacın etkili olup olmaması bu tür birliktelikte önemli değil.