Temmuz 2013 anne adaylari....

Iyi seneler kızlar. Ben yeni yıla girdikten 2saat sonra hastanelik oldum. Şuan hastanedeyım. Bebeğim iyi kocaman olmuş masallah . Rahimde kanama oldu. Şimdi durdu ama bi kacgun burdayım. Çıkınca yazarım
aaaa çok geçmiş olsun cnm,şımdı nasılsın?bebiş nasıl?korkuttun beni neden olmuşki,gördün yani bebişini bende 9 gün sonra görücem inş..çook özledim yaaa bende buara biraz temizlikti misafirdii ayakta kaldım ödüm patlıyor bişey olursa diye karnımda baya büyüdü çok güzel gıdıyor bakalım...sende kendine dikkat et....

canim sen ne kadrlik hamissin? merak etme kötü birsey olunca hissedersin... birsey hissetmiyorsan, sende kendini iyi hissedioyrsan sorun yok... Ama kendini yormamaya gayret göster, cünkü sen yorulunca icindeki minikte yorulur öyle degilmi... 🙂

öyle tabi çok şükür iyiyiz 15.haftalık olduk bakalım günler beni çok yoruyor ya şimdi gece günümden geldim e 15 gün sonra ikiside bende bu turu atlatayım çıkıcam diyorum ama bakalım....bebiş olmadan nekadar gezersem kardır diyorum 🙂 seninki nekadarlık?

benimkide 15. haftada canim ya... ne tesadüf 🙂 seninkinin dogum tarihi ne zaman? benimki 04.07.2013 🙂
valla bende bugün acaip yorgunum... simdi yatacagim valla ...
cok halsizim bugün nedendir anlamadim ...

benimkide 28 haziran gözüküyor doğum tarihi..dün kasıklarımda çok ağrı vardı genişleme oluyor önemli değil diyorlar ama insanın morali bozuluyor tabi bide gaz sancısı oluyor şişkinlik ..vs ..dün bütün gün yattım haftaya kontrolum bakalım...

hadi hayirlisi benim kasiklarim sürekli agrir bir kac dakika sonra geri gecer asa yukari günde 7-8 defa agriyi hissederim 🙂
doktordan geldikten sonra yaz, merak ederim

hiç kafaya takmıyım ozaman herkes aynı şeyleri yaşıyor.gelir gelmez yazarım tabiki.hamile kaldıgımdan beri seyirme gibi şeyler hissediyordum ama bugün daha net hissettim sağ tarafımda gene kahvaltıda pıt pıt atıp durdu yaramazım off çok özledim yaa son 5 gün inş.bu ay hiç geçmedi günler....buarada bakalım doktor 3 boyutlu ultrasona yollıycakmı benden önce hamile olan arkadaşlar baktırmış başka doktordalar bakalım bizimki istermi...

Merhaba kizlar...

hastaneden ciktim ama iki hafta daha yatakdayim 🙂

söyle anlatim, benim bebegim zaten asagidaydi, yani plazenta previa durumu var, yilbasi gecesi, kanamam oldu, hemen hastaneye gittik. bebegim kipir kipir´di allaha sükür, rahim etrafinda kanama olmus, oda tabii disari akmis... fakat plazenta previayada genel olarak dikkat edilmesi gerekiyormus, bebegimi bol bol gördüm ve görmeye devam edicem, cünkü sürekli kontrol altinda olmam gerekiyor. bebegim canavar gibi allaha sükür... yüksek bi ihtimal rahim büyüdükce plazenta kenara kayarmis, onu beklicez simdilik... kaymassada sezeryanla dünyaya getircem... bu arada dün kontroldeydim yine, benim kist yok 🙂 bi kac gün önce yerinde duruyordu, dün doktor bulamadi... ondan bari kurtuldum 🙂