Temmuz 2013 anne adaylari....

benim kizimin ismi Mina, ikincinin ismini tam karar veremedim yaa, hamile kalmadan bidaha kizim olursa Ayla koycam diyordum ama pek emin degilim simdi, erkek olursada Taha aklimda suan. benim adamla bi oturup konusamadikki, gerci en son benim dedigim oluyor ama 🙂 Duru benim cok hosuma gidiyor yaa... Berra Duru güzel ama bence erkek ismide düsün bi süpriz olabilir 🙂
insallah bidahakinde Ögreniriz ama hic ümidim yok acikcasi... son 1 hafta
görmeye 🙂)))

- - - Updated - - -

cok üzüldüm yaaa, hayirlisi olsun, allah tez zamanda saglikli bi bebek versin sana insallah...

ne kadar beklemek doğru bilmiyorum ama bende bu hafta sonuna kadar beklicem bakalım dua bekliyorum 🙂)
peki siz kürtaj mı oldunuz yoksa düşükmü oldu??
bu arada inşallah gebeliğinizi sorunsuz geciriyorsunuzdur 😉)

gönül ne alemdesin??bayadır görüşemiyoruz pzt.simi gideceksin doktora?ben çarşamba günü gittim gördüm meleğimi darısı senin başına.....

slm kizlarr, evtt bugün doktordaydim, ayyy benim minigim kipir kipir yaa... büyümüs, ayaklari falan ay yerim ben onu, 4,5 cm olmus... bebegimde hersey yolunda ama kist ayni duruyor kücülme yok ama büyümede yok.. 2 bucuk hafta sonra yeni randevum...

sizde haberler nasil??

ayy sonunda geldin yani ooyyy yerim ben onu yaaa bunlar pek bi zıpır olucak heralde 🙂 benimkide aynı..çok güzel bi duygu yaa allahım herkese tattırsın bu duyguyu ben kistimi sordum doktor unutmuş bile küçülmüştür o önemi yok zaten o gebelikte kaybolur kafana takma dedi iyi moral verdi sağolsun..buarada sende hala öğrenemedin galiba cinsiyeti?gün geçtikçe meraklanmaya başladım bende ya ocak ayında söyler inş.randevu almam lazım artık.buarada bugün sağlıko.aradılar gebelik takibi için yarın bi gözükeyim diyorum 🙂 kendine iyi bak....