Temmuz 2013 anne adaylari....

ben marta 31 olacagim Allah kismet ederse.. Evet ben artik ev hanimiyim... Ayni sayiliriz canim benim evligimde 4 yili gecti 😀
Almanyanin neresindesin canim sen?

ben duisburg´da yasiyorum suan... türklerin cok oldugu yerde 🙂

slm cnm... özletiniz kendinizi... ana kiz 🙂 ben eskisinden cok daha iyiyim allaha sükür hersey yolunda... seker testini ilk gebeliyimde yaptirmamistim ama bunda yaptircam, cünkü hizla kilo aliyorum 🙂

buarada sabah doktordaydim... yarim saat sanci varmi diye baktilar... sonra altan muayene... hersey yolunda... allaha sükür.... 3 hafta sonra gitcem bidaha.... 3 hafta cook uzun ilk defa bukadar gec verdi randevuyu... aman hersey yolunda olsunda... bu arada tekmeler disardan belli olmaya basladi, eskisinden dahada hareketli... hersey cok güzel gidiyor masallahhh....

masallah canim, ne güzel... Aynen Gönülcüm bende bugün gittim doktora hersey normal ve iyi imis bebegim 25 cm olmus... türcesi ne bilmyorumda doktor Stupsnase´sini gösterdi.. Insan cok mutlu oluyor onun organlarini tek tek görünce hareketlerini görünce öyle degilmi!! 😀 Benim de birdahaki randevum 26.03.12 ay cok uzun daha.. .malesef.. ama cok sükür artik hissediyorum bebegimi... masallah hareketli cok mutlu oluyorum o hareket ettikce... Bu gittigim baska doktordu, kadin dediki ben sorun göremiyorum hersey iyi dedi.. Yani Plasenta rahimin üzerinde degilmis artik, hersey iyi görünüyor dedi.. Kendinizi yormadan ev isi yapa bilirisniz, yürüsüs yapa bilirsiniz dedi.. 😀 cok sükür.. Insallah birde saglikli dogsalardi...

smileycim cok sevindim ya, doktordan doktora baya fark var... bundan sonra gebeligin tadini cikarma vakti 🙂) vay yumurcak 25 cm olmus demek masallahh... benimkide okadar olmustur herhalde dün göremedim 🙁 en son 21cm´di... ama seninde dedigin gibi hareket oldumu insan görmese bile ici rahat oluyor... ben gecen oglusuma bebeklere müzikli saatler oluyorya ondan actim... nasil costu anlatamam 🙂)

evet cikarmaya calisiyorum canim, banada teyzesi hediye getirmis ondan diyordu. bunu caldir begenirse bebe sana belli eder diye.. ama bebeden cok ben seviyorum onu
... Kuran dinlemeyi cok seviyor benimki.. kuran dinlerken hareket ediyor 🙂 Senin bebinin dogum tarihi ne zamandi? Benimki 04.07.13 😀

demi ama anneler oyuncaklari cicileri bicileri daha cok seviyor 🙂 bizim tarihimiz 08.07.13 ama hedefim 01.07.2013 🙂 insallah bi gelsek o zamana... hastanedeyken hedefim 29. haftaydi ... kaybetcem diye cok korkmustum... neyse hatirlamiyalim o günleri 🙂

aynen canim, rabbim insallah sag saglim dogurmamizi nasip eder... 😀
sen ebe istiyormusun, tanistinmi onunla? Schwangerschaftskurslar varmis yapmak istiyormusun? Ben daha arastirmam gerek.. Kurslara gitmek istiyorum özel ebede istiyorum 🙂

ebeyi daha ayarlarmadim, ama bulmam lazim birini, ilk dogumunda bi türk ebe bulmustum ama memnun kalmadim yeni birine bakcam. Kursada ilk gebeligimde gittim bunda gitmeyi düsünmüyorum... ama kesinlikle tavsiye ederim... cok eglenceli oluyor... kiz sen türkiyeden degilmiydin, Schwangerschaftskurs deyince sasirdim.

yaein deyim o zaman.. ben almanyada dogup büyüdüm ama türkiyeye tasindim. Simdi ise hamile kalinca hamilelikte riskli olunca almanyaya geldim, tanidigim bildigim yerde daha rahat ediyorum. 🙂 Dogumdan sonra bebimle tekrar türkiyeye dönecegiz insallah 🙂

heee aynisini arkadasimda yapti, evlendi trye yerlesti, doguma yakin buraya geldi, burda dogum yapti 🙂
geburtsvorbereitungskurs´u tavsiye ederim, hatta dogum yapmak istedigin hastanede yap, en azindan ebelerle tanisiyorsun, doguma gittiginde cok daha fazla ilgileniyorlar, ne de olsa tanidik oluyorsunuz... bu aralar baslaman lazim sanirim...
3 tane ebe buldum dün aksam, simdi karar vermem lazim...