kocaciklariniz ne durumda?? ben cinsiyetini söylemedim daha, ne kocama nede baskasina... catliyorlar merakdan.. basta inat ettim, bi hafta daha söylemicem kimseye. herkez kiz bekliyor. süpriz olcak herkeze 🙂
bu hafta doktor randevum yok, haftaya gitcem... alismisim her hafta gitmeye.. zaman gecmiyor yaa... daha 1 hafta var....
duramadim....
Bugün cok iyiyim cok sükür hic bir agrim sizim halsizligim yok coook sükür rabbime... eger böyle iyi olursam yarin bayanlarin sohbeti var ona katilacagim insallah.... 😀
evt canim calisiorum gecen haftadan beri tekrar basladim. ben finanz ve personel isleriyle ilgileniyorum, ilk hamileliyimde kendi mesleyimin egitimci´si oldum, simdi iki tane stajerim var onlara sirketin tüm bölümlerini ögretiyorum.. personel, muhasebe, finanz... isim rahat allaha sükür. evt almanyada yasiyorum.
kizimda dogduktan sonra haftada 1 veya 2 gün calisiyordum ama simdi 3 sene annelik iznine cikcam.. mayisda cikiyorum izine 🙂)) ilk defa bu kadar uzun süre evde kalcam... ama iki canavarla canim sIkilmaz herhalde 🙂)
sen ev hanimisin degilmi? yasin kac bu arada? ben 26, 4 bucuk senelik evliyim..
ben marta 31 olacagim Allah kismet ederse.. Evet ben artik ev hanimiyim... Ayni sayiliriz canim benim evligimde 4 yili gecti 😀
Almanyanin neresindesin canim sen?