M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Ağustos 2019 #401 Likapam' Alıntı: Kız bende demliyim üşüdüm iyi gider Genişletmek için tıkla ... ne üşümesi kız yaz günü 😳 😳
Likapam' Alıntı: Kız bende demliyim üşüdüm iyi gider Genişletmek için tıkla ... ne üşümesi kız yaz günü 😳 😳
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Ağustos 2019 #402 Mügü' Alıntı: ne üşümesi kız yaz günü 😳 😳 Genişletmek için tıkla ... Normalde bende üşümemde bu gün her yeri açtım ev serin kız ama vazgeçtim yorgunum yatacam
Mügü' Alıntı: ne üşümesi kız yaz günü 😳 😳 Genişletmek için tıkla ... Normalde bende üşümemde bu gün her yeri açtım ev serin kız ama vazgeçtim yorgunum yatacam
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Ağustos 2019 #403 Likapam' Alıntı: Normalde bende üşümemde bu gün her yeri açtım ev serin kız ama vazgeçtim yorgunum yatacam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben ve çocuklar oturmuşuz balkonda hava biraz serin
Likapam' Alıntı: Normalde bende üşümemde bu gün her yeri açtım ev serin kız ama vazgeçtim yorgunum yatacam Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ben ve çocuklar oturmuşuz balkonda hava biraz serin
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Ağustos 2019 #404 Mügü' Alıntı: iyi geceler ben ve çocuklar oturmuşuz balkonda hava biraz serin Genişletmek için tıkla ... İyi muhabbetler size tanımıyorum ama kizinada selam söyle
Mügü' Alıntı: iyi geceler ben ve çocuklar oturmuşuz balkonda hava biraz serin Genişletmek için tıkla ... İyi muhabbetler size tanımıyorum ama kizinada selam söyle
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Ağustos 2019 #405 Likapam' Alıntı: İyi muhabbetler size tanımıyorum ama kizinada selam söyle Genişletmek için tıkla ... tamam söylerim
Likapam' Alıntı: İyi muhabbetler size tanımıyorum ama kizinada selam söyle Genişletmek için tıkla ... tamam söylerim
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ağustos 2019 #406 hu günaydın bu günün ödevi buz dolabını silmek olsun sana uyarsa ben sileceğim ya mecbur kirleniyor malesef
hu günaydın bu günün ödevi buz dolabını silmek olsun sana uyarsa ben sileceğim ya mecbur kirleniyor malesef
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Ağustos 2019 #407 Mügü' Alıntı: hu günaydın bu günün ödevi buz dolabını silmek olsun sana uyarsa ben sileceğim ya mecbur kirleniyor malesef Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım inşallah silebilirim
Mügü' Alıntı: hu günaydın bu günün ödevi buz dolabını silmek olsun sana uyarsa ben sileceğim ya mecbur kirleniyor malesef Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım inşallah silebilirim
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Ağustos 2019 #409 Mügü' Alıntı: hu sildimi dolabı bakim Genişletmek için tıkla ... Görumcemle kaynanam mantı yaptılar bende maalesef hocam ocak her yer battı
Mügü' Alıntı: hu sildimi dolabı bakim Genişletmek için tıkla ... Görumcemle kaynanam mantı yaptılar bende maalesef hocam ocak her yer battı
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Ağustos 2019 #410 ben sildim ve halıları fırçaladım bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı masa örtüsünü yıkadım ve kapı çaldı eltim akşam yemeğine kaldılar sonra kızım gittik geldik oğlu gelip aldı ve ben hemen duşa girdim tekrardan çay demledim içiyorum
ben sildim ve halıları fırçaladım bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı masa örtüsünü yıkadım ve kapı çaldı eltim akşam yemeğine kaldılar sonra kızım gittik geldik oğlu gelip aldı ve ben hemen duşa girdim tekrardan çay demledim içiyorum