M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Temmuz 2019 #173 Likapam' Alıntı: Benim varda temizlik yapasım yok tlc kanalınımı arasam😀 Genişletmek için tıkla ... ha ha bende o kanalı izliyorum şimdi ev tamir ediyorlar temizlik programınıda izliyorum çok güzel bir kanal misafirim geliyor kızım torun diyor anne anne size gelelimi dedim gelin çok özledim sizi diyor su 12 gelecekmiş
Likapam' Alıntı: Benim varda temizlik yapasım yok tlc kanalınımı arasam😀 Genişletmek için tıkla ... ha ha bende o kanalı izliyorum şimdi ev tamir ediyorlar temizlik programınıda izliyorum çok güzel bir kanal misafirim geliyor kızım torun diyor anne anne size gelelimi dedim gelin çok özledim sizi diyor su 12 gelecekmiş
ceydaarcada Üye Üye 11 Temmuz 2019 #174 temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor
temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor
Likapam Paylaşımcı Melek 11 Temmuz 2019 #175 ceydaarcada' Alıntı: temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor Genişletmek için tıkla ... Önceleri benimde öyleydi evlenince kimse karışamıyor
ceydaarcada' Alıntı: temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor Genişletmek için tıkla ... Önceleri benimde öyleydi evlenince kimse karışamıyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Temmuz 2019 #176 ceydaarcada' Alıntı: temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor Genişletmek için tıkla ... hoş geldin aramıza selam 😉
ceydaarcada' Alıntı: temizlik göreceli ya kimine göre temizsin kimine göre değilsin benim annem temizliğimi beğeniyor ama teyzemler hiç temiz dğeilsin diyor Genişletmek için tıkla ... hoş geldin aramıza selam 😉
M Mügü Paylaşımcı Melek 11 Temmuz 2019 #177 kızlar akşam yemek yapılacak karnı yarık ve pilav torunu elinden zor aldım telefonu git oyna diyorum diyor yok ver
kızlar akşam yemek yapılacak karnı yarık ve pilav torunu elinden zor aldım telefonu git oyna diyorum diyor yok ver
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Temmuz 2019 #180 Mügü' Alıntı: günaydın kızlar Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım