Selamlar, şimdi son durumlar ve gelişmeler ne alemde neler oldu neler gelişti anlatır mısınız 🙂 Umarım güzel haberler verirsiniz.
Esimle konuştuk tabi öncesinde siddetli bir kavga oldu ama daha kavga biter bitmez eşimle sarılıp aglastik eşim i artik rahat bıraktım hiçbirşekilde nerdeydin niye gec geldin demiyorum annesiyle ve aile efradiyla ilgili hiçbir sekilde ağzımı açmıyorum dışarı mi çıkacak tamam diyorum oda bana ben sormadan kiminle çıkacağını ne zaman gelecegini nereye gittigini söylüyor
Sagligimin ve bu kronik yorgunlugun yok olmasi için ani bir kararla kilo vermeye basladim
Ev işi konusunda kendimi hic kasmıyorum oglumla oyunlar oynuyor vakit bulursam temizlik yapiyorum eskiden mücadeleye dönüştürdüm temizliği simdi
Haftada 1 çamaşır günüm ve ütü günüm var
Her gün iki odayi da mutfagi da sileyim supureyim diye germiyorum kendimi yarak odamı zaten yemek icmej olmadigi icin firsat buldukca silip süpürüyorum hergun supurge tutmak yerine girgirliyorum cocukken annemin ogrettigi örgüyü gelistirmek icin cabaliyorum bugünlerde 1 bebek süveter i ve patik yaptim
Gücümün yettigi kadarini yapiyorum evin pis diyen kv deye cocukla bu kadar oluyor bile dedim pismanmiyim hayir daha once demeliymisim
Eşimle aşkımıza 4 yil once kaldığımız yerden devam ediyoruz yani
Birsey okumustum bir yerde insanlar planlar yapar,çırpınır veya isyan ederler ama herşey olacağına varır gibi birşeydi galiba evet herşey olacağına varıyor
Öyleyse dedim yorma kendini kv yüzünden mi yuvan yikilacak yikilsin mesulu sen olmayacaksın degilmi?
Esin seni aldatiyor yada aldatacak mi ya dayan ya ayril ama sabr elden birakma cehemnemde yanacak olan o degil mi?
Yani akışına biraktim hayati