*jellibon* Daimi Üye Üye 20 Haziran 2008 #11 Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) telefonu tümden kapatırım şarj bitti derim kafam rahatlayınca açarım takmayı unuttum derim :minik:
Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) telefonu tümden kapatırım şarj bitti derim kafam rahatlayınca açarım takmayı unuttum derim :minik:
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #12 Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) şarjım bitebilir çünkü ötüyor iki saniye sonra sesim gelmezse korkma bekle ben sana dönerim derim ardındanda bir şey sorar gibi yapar daha sorarken lafımın yarısında teli kaparım
Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) şarjım bitebilir çünkü ötüyor iki saniye sonra sesim gelmezse korkma bekle ben sana dönerim derim ardındanda bir şey sorar gibi yapar daha sorarken lafımın yarısında teli kaparım
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #13 Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) tam cikacaktim sen aradin gec kalacagim kapatmam lazim derimmmmmmmmm
Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) tam cikacaktim sen aradin gec kalacagim kapatmam lazim derimmmmmmmmm
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #14 Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) sevgilime hep yaparıım.napıım bana kızınca patronum msn den bişeyler diyor der kapatırıım..
Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) sevgilime hep yaparıım.napıım bana kızınca patronum msn den bişeyler diyor der kapatırıım..
*yabangülü* Yeni Üye Üye 17 Şubat 2009 #15 Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) sevdigim biriyse kapatmam uzunca konuşurum🙂şarjı bitip kapanırsa takarım tekrar ararım 🙂 eger sevmedigim biriyse şarjı azalmış heran kapanabilir derim ve kapatırım
Cevap: telefon kapatma bahanesi🙂)) sevdigim biriyse kapatmam uzunca konuşurum🙂şarjı bitip kapanırsa takarım tekrar ararım 🙂 eger sevmedigim biriyse şarjı azalmış heran kapanabilir derim ve kapatırım