tek bir doktora güvenmeyin lütfen!
Slm kızlar bilen arkadaşlarım var ben iki yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum sabit sürekli gittiğim doktor var rahim filmi hariç tüm testler yapıldı eşim de yaptırdı eşime sizin sonuçlar güzel dedi benimse prolaktinim yüksek çıktı ilaç verdi ve düştü bu ay yine adetim gecikti sonra regl oldum ben yine prolaktinden şüphelenip adetimin 3. gün test yaptırmak için bana daha yakın başka bir hastaneye gittim ben kendi doktorum olmadığı için direkt kan testi yaptırmak istedim bana olmz sizi doktorun görmesi gerekiyor dediler o doktora sorunumu yapılan testleri anlattım ve hepsini gösterdim sonra eşimin testini istedi neyseki hepsini yanıma almıştım yıkıldığım an eşimin üroloji bölümüne gitmesi gerektiğini söyledi % 96 sperm şekil bozukluğu varmış aşılama yada tüp bebekten başka şansımız yokmuş aşılama bile çok zormuş mahvolduk ya ayladır uğraşıyoruz önceki doktor neden söylemedi benim anlayamadığım bu insanlar nasıl doktor oluyor zaten herşeyi makinalar yapıyor bir kağıt parçasında gördüğünü söylemek bukadar zormu ya çoook üzgünüm sadece içimi dökmek birazcık olsun rahatlamak istedim Allaha emanet olun.