pofuduq_she Yeni Üye Üye 18 Ocak 2009 #1 tehLİkeLİ güzeLLİK :D Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış. Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş. Adam ne söylemiş olabilir
Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış. Bir gün adamın biri adaya düşmüş. Güzeller adama son isteğini sormuşlar, adam öyle birşey söylemiş ki güzeller onu öldürmemiş. Adam ne söylemiş olabilir
M Misafir Forum Okuru 18 Ocak 2009 #2 Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 yedi tane dünya güzeliyle yaşamak istiyorum demişdir
pofuduq_she Yeni Üye Üye 18 Ocak 2009 #6 Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 eet DoğRu biLDİn :laugh::laugh::laugh:
pofuduq_she Yeni Üye Üye 19 Ocak 2009 #8 Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 19 Ocak 2009 #9 Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 aklıma bişey geldi ama ayıp olur şimdi neyse yorum yazmadım sayın artıkın
Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 aklıma bişey geldi ama ayıp olur şimdi neyse yorum yazmadım sayın artıkın
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 19 Ocak 2009 #10 Cevap: tehLİkeLİ güzeLLİK 😀 :laugh::laugh::laugh::laugh: