Tavuk suyuna bebeğime çorba tarifi arıyorum hanimlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Medine.i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Medine.i

Forum Okuru
Tavuk suyuna bebeğime çorba tarifi arıyorum hanimlar

Tavuk suyuna bebek çorbası melek kadınlar kulübü tavuk suyu bebek forumda.​

Bebeğim 8 aylık tavuk suyuna çorba yapıp verebilirim değil mi? Tavuk suyuna bebek çorbası tarifleri verebilir misiniz bana eğer bebeğim tavuk suyu içebiliyorsa? Hep aynı şeyleri yemesin bebeğim biraz da et suyu tavuk suyuna çorba yapalım. Bildiğiniz güzel tarifler varsa paylaşır mısınız?

Merhabalar
Bir doktor tanıdık demişti 7 aydan sonra tavuk suyu verilmesi doğru olur diye. Sizin bebeğiniz zaten 8 aylık olmuş bile o zaman gelsin güzel tarifler değil mi? Ama size tavsiyem lütfen alabiliyorsaniz köy tavuğu alın bebeginize. Diğerlerini bizler yiyoruz ama ne sağlıklı ne bişey yani tavuk mu yiyorsun derseniz tavuk diyoruz. Köy tavuğu daha geç pişer daha sağlıklı olur bebeğiniz için. Şimdi tavuk suyuna bebek çorbası şöyle oluyor ki. Küçük boy tencereye tavuğu koyun üzerine 1.5 litre su ekleyin. Kaynayana kadar kapağı kapalı şekilde pişiriyoruz sonra altını kısın ve tavuklar yumuşak olunca ocaktan alın. Fazla olan tavuk suyu derin dondurucu içinde 3-4 aya kadar muhafaza edilebilir. Bunu sebze çorbasına ekleyerek bebeğinizin çorbasını lezzetlendirebilirsiniz. Dilerseniz farklı sebze çorbası tarifi de bulabilirsiniz aşağıdaki linkten. "Terbiyeli sebze çorbası bebekler için"

Geri