ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #11 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! fala inanırım doğru çıksa keşke😀
G Gece_Güzeli Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2008 #12 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! Ooooooffff of açtırmak için can çekişiyodum ama içimi daralttı saol
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! Ooooooffff of açtırmak için can çekişiyodum ama içimi daralttı saol
B ben kimim Yeni Üye Üye 2 Ekim 2008 #13 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! bende baktırdım dogru çıktı bazı şeyler.paylaşım için teşekkütrler
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! bende baktırdım dogru çıktı bazı şeyler.paylaşım için teşekkütrler
M meleklerimm Yeni Üye Üye 3 Ekim 2008 #14 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! slm arkadaslar bu fala bakan kim acaba bende baktirsamm ,,,, cevabinizi bekliyorum simdiden tsk esenkalin .
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! slm arkadaslar bu fala bakan kim acaba bende baktirsamm ,,,, cevabinizi bekliyorum simdiden tsk esenkalin .
M meleklerimm Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #15 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! slm arkadasim ben yeni üyeyim kim fala bakiyor rica etsem yasarmisin almanyadan saygilar.
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! slm arkadasim ben yeni üyeyim kim fala bakiyor rica etsem yasarmisin almanyadan saygilar.
schoolofgoddess Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #16 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! SELAM 37,15,1 burcum kova erkek arkadaşım ikizler rica etsem bakarmısın meleğim,ilişkimiz nasıl görünüyor,sorunlarımızı çözebilecekmiyiz,gelecek için umut vaadediyor mu,tşkler şimdiden...
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! SELAM 37,15,1 burcum kova erkek arkadaşım ikizler rica etsem bakarmısın meleğim,ilişkimiz nasıl görünüyor,sorunlarımızı çözebilecekmiyiz,gelecek için umut vaadediyor mu,tşkler şimdiden...
K kapris____ Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #17 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! bende tarot falıma baktırmak istiyorum
Ö ömür_ Yeni Üye Üye 25 Ekim 2008 #18 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! emegine saglik cok tesekkurler
S sultanhanım Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #19 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! teşekürler güzel bi çalışmaydı bence sadece eğlence olarak bakıyorum pek inanmıyorum.Paylaşım için saol.
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! teşekürler güzel bi çalışmaydı bence sadece eğlence olarak bakıyorum pek inanmıyorum.Paylaşım için saol.
E ezgim Yeni Üye Üye 4 Kasım 2008 #20 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! selamlar 04.09.1990 başak burcuyum 7,4,9 genel açıdan baktırmak istiyorum teşekkür ederim
Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! selamlar 04.09.1990 başak burcuyum 7,4,9 genel açıdan baktırmak istiyorum teşekkür ederim