*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Kasım 2007 #1 tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! fal baktırmak istiyorum fal bakmak istiyorum tarot falı baktırmak falıma bakmak tarot falıma arkadaşlar burdan tarot falınıza baktırabilirsiniz.valla ben baktırdım büyük bir çoğunluğu çıkıyor...gerçekten bende şaşırdım hadi sizlerde deneyin... BURAYA TIKLAYIN
fal baktırmak istiyorum fal bakmak istiyorum tarot falı baktırmak falıma bakmak tarot falıma arkadaşlar burdan tarot falınıza baktırabilirsiniz.valla ben baktırdım büyük bir çoğunluğu çıkıyor...gerçekten bende şaşırdım hadi sizlerde deneyin... BURAYA TIKLAYIN
G Günes Yeni Üye Üye 3 Aralık 2007 #2 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! emegine saglik cok tesekkurler ben kesinlikle inanmiyorum fallara,ama nedense firsat olunca yine baktiriyorum.🙂
Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! emegine saglik cok tesekkurler ben kesinlikle inanmiyorum fallara,ama nedense firsat olunca yine baktiriyorum.🙂
A angel28 Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #3 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! teşekkürler bende baktırdım doğru çıktı çoğu
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #4 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! Bende baktırdım teşekkürler.
B burcuşule77 Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #5 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! kızlar bende fala inanmam ama bu kadar denk gelmesi gerçekten ilginç sanki beni tanıyan biri beni anlattı..........ŞAŞIRDIMMMMM
Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! kızlar bende fala inanmam ama bu kadar denk gelmesi gerçekten ilginç sanki beni tanıyan biri beni anlattı..........ŞAŞIRDIMMMMM
ms_enemy Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #6 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! paylaşım için sağol canım
sıla Yeni Üye Üye 14 Nisan 2008 #7 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! tarot falına bende baktırdım teşekkürler
esena Aktif Üye Üye 15 Nisan 2008 #8 Ce: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! bende baktırdım teşekkürler
B besushe Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #9 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! tarot falima bakmak istiyorum
deniz_25710 Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #10 Cevap: tarot falına burdan baktırabilirsiniz!!! site engellenmiş =(