Tarot falı bakılır(handanca farkıyla) ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır(handanca farkıyla) 😉

günaydin handanca bana yine bakarmisin canim genel ailevi para saglik icin birde esim beni seviyormu terazi burcuyum sayilarim 13 75 54

sonucun zarar ettiğini bile bile aynı hataları yapıyorsunuz. Zor bi sınavıda tamamaen sevindiri bi olyla atlatacaksınız. Korkular endişeler var. gece bile aklında hep. herşeyi neden düşüzün kendini üzüyorsun. Eşinden sevgi beklerken ben ne yapıyorum diye bi düşünsen iyi olur canım. evine değil eşine karşı yaptıklarını düşün derim.🙂

60 15 73 başak
bu yıl öss de 4 yıllığamı 2 yıllığamı yerleşicam
normal mi olacak açıktanmı

evlilik nezaman şu anki istediğim kişiylemi olacak başkabirisiylemi
başka birisi ise tipi

60 15 73 başak
bu yıl öss de 4 yıllığamı 2 yıllığamı yerleşicam
normal mi olacak açıktanmı

evlilik nezaman şu anki istediğim kişiylemi olacak başkabirisiylemi
başka birisi ise tipi

Canım ben kart açıyorum. Bu soruları kartlara soramayız. yani cevap alamayız. 🙂
Ama verdiğin rakamlar neler söylüyor bakayım onlara. Dileğinde risk çıktı. Bencil bir tutum gösterme ve iddialı olma sonra üzülebilirsin.
Aşk anlamında ise seni harekete geçiren bi başlangıcın olacağını görebiliyorum. Kendine olan güvenini kaybetme. yaptığın fedekarlıklarda karşılık olmayınca bu durum içine girmişsin. Olaylar karşısındada ılımlı olursan şartlar senin lehine gelişecek. sağlıkla kal

handancim daimi oldum burda yormuyorums eni ins.
Ben erkek kardesim icin baktiracaktim olur dimi?
Burcu Koc
sayilar: 47, 67, 12,
numaralari ben sectim kardesimin beraber oldugu biri var heralde ciddi falanmis bize pek anlatmiyor nolacak onun durumu okulu daha var beni bu konuda biraz aydinlatirmisin?
Sagol.

canım bu ilişkide mutlu son çıkmadı. kardeşin üzülebilir hatta. bence gözünün önüne bakmalı. Hayatını bir an önce düzene sokmalı. Öyle olaylar olacakki çok şaşıracak. Önü oldukça açık birisi aslında. Gerçekleştirmek istediği şeyler ilerisi için tabidi. bunlardada başarı görünüyor. Bu arada gitmek yapmak istediği bir yol çıktı ama gitmese daha iyi olur derim ben. sağlıkla kalın canım. kardeşin nazara gelen biri bu arada.

kartlara soru sorulmuyorsa şimdi bir dilek tuttum
ona bakarmısın gerçekleşicekmi diye

1 7 11

kartlara soru sorulmuyorsa şimdi bir dilek tuttum
ona bakarmısın gerçekleşicekmi diye

1 7 11

Bak kartlara ne yapmalıyım? nasıl davranmalıyım? gibi şeyler sormalıyız.
seviyormu? kazanacakmıyım gibi vs şeklindeğil.

Dileğin herneyse kayıp yaşayacaksın. Dinlenmeye ihtiyacın var. Neyin daha önemli karar olduğunu ayırt et ona göre davran. senin başka bi şehre geçisinde olabilir.

merhaba 🙂
ben akrep burcuyum erkek ark balık.. rakamlarım 25 11 5 .. önümüzdeki yıl yada aylar içindeki değişikliği öğrenmek istiyorum ... şimdiden çok teşekkür ederim..

1 4 16
burcum aslan
ayrıldığım sözlümün başak
nasıl davranmam gerekir ne yapmalıyım birleşmek için
şimdiden teşekkürler 🙂:angel:

mrb handan abla bana da bakarmısın lütfen sayılarım 5*6*11 yay burcuyum ben sevgilimle ayrıldık tekrar birleşicekmıyız oda koç burcu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...