selam handanca canim esim is degisdirmeyi ve kizim okul degisdirmeyi düsünüyorlar bir bakarsan sevinirim birde izine gitmeyi düsünüyoruz ve bu borclardan kurtulabilecekmiyiz yakin zamanda mi uzun zamanda mi 14,28,78
Eşinin kafasından işle ilgili 2 şey geçiyor sanırım ve kararsızlık içinde. Canım mücadele etmeden yeşillik olmaz. bozkır zamanı sabırla geçirmek lazım. hemen pes eden ve morali bozulan biri. neye adım atacaksanız en ufak ayrıntısana kadar iyi düşünün. Sonra çok zor durumlara düşmeyin Allah korusun. Birde bi şehir değişikliğimi var kafanızda , yada eşinmi öyle düşündü bilmiyorum. Ama anladımki icraattan çok düşüncelerde yapmak istedikleriniz. Kızının okuluna gelince bu kararda gecikme görüyorum yada olmayacak.
Parasal anlamda hemen bi düzelme yok. Eşine her konuda yardımcı ol ve yanında ol. İzin konusunda ise eşin sizle gelemeyebilir. gelmenize yakın yanınızada gelebilir.
BU konu benimde ilgimi cektin handan abla bizimde birsürü borcumuz var cok sükür bi ise yaramayanlar cinsinden degil ev falan aldik ve baya bi borcun altin agirdik ben nekadar umutsuzsam esim bi okadar pozitiv dünüyor. Rahat erecek miyiz???
Ilerde 6-7 yil kadar sonra trye temelli dönüsü düsünüyoruz bu gerceklesecek mi? Ve dogru bi karar vermis olacagiz mi bunu yapariz?
Güzel aciklamalarini bekliyorum abla.
Burclar ben Oglak esim terazi
Sayilar: 4, 38, 69
eski erkek arkadaşım koç burcu ben aslan burcuyum aramızdaki ilşkinin bundan sonra ne olacağını merak ediyorrum birde onun hayatında başka biri varmı genel olarakta aşkta beni neler bekliyor onlar için bakarsanız çok sevinirim 13 57 44
BU konu benimde ilgimi cektin handan abla bizimde birsürü borcumuz var cok sükür bi ise yaramayanlar cinsinden degil ev falan aldik ve baya bi borcun altin agirdik ben nekadar umutsuzsam esim bi okadar pozitiv dünüyor. Rahat erecek miyiz???
Ilerde 6-7 yil kadar sonra trye temelli dönüsü düsünüyoruz bu gerceklesecek mi? Ve dogru bi karar vermis olacagiz mi bunu yapariz?
Güzel aciklamalarini bekliyorum abla.
Burclar ben Oglak esim terazi
Sayilar: 4, 38, 69
canım benim inancını kaybetme. çok güzel günler var geleceğinde. İyi niyetlisin çokta dua alıyorsun san söyleyim.
Hayatında yeni bir ışık olacak. bunu dönüşünüz gibi yordum ben. Aslında senin 3 dileğin var moralini yüksek tut. şimdi çile çekiyorsunuz ama yemesinide keyifle yapacaksınız inşallah.
Uzun zaman sonra özlenen son olacak . emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
bu arada çıkarlı ilişkiler var etrafında kafan karışmasın ve kendini uzak tut bu tür insanlardan
canım yakın zamanda bi acı yaşamışsın. eşinmi yaşattı yoksa? Toparlanacaksın. Sanki bi denge kaybedilmiş ama tekrar çaba ve kararlılıkla yolunu düzelteceksin. Sen aslında eşini sana karşı fazla duygusal hissetmiyorun. adam sanki tam istediğin gibi gelmiyo sana. Karar vermen gereken durumlar olabilir. Kalbinle değil mantığınla düşün ve ona göre karar ver. Zekaya çok önem veriyorsun. Adaletede. ama çevren bu noktada zayıf insanlarla dolu ve bu seni çileden çıkarıyor. Dürüstlük istiyorsun eşinden. dürüstlük ve sıcaklık, samimiyet. Yaratıcı biri yanlız onu tebrik ederim. seni ikna etmeyi iyi biliyor.
Sağlıkla kal canımmm
eski erkek arkadaşım koç burcu ben aslan burcuyum aramızdaki ilşkinin bundan sonra ne olacağını merak ediyorrum birde onun hayatında başka biri varmı genel olarakta aşkta beni neler bekliyor onlar için bakarsanız çok sevinirim 13 57 44
Bu ilişki yenimi diyecektim eskiymiş. canım ben bunla gelecek görmedim. hatta dikkat etmeni kesinlikle öneriyorum. Yanlız sen bu ilişkide yeteneksiz kalmışsın. hata senin değil ama ortama göre bazen kendini engellemişsin. sevgini sözlede belli edebilirsin. davranışlarındlada. seni önyargılı buluyor bazen. Bunla bi ayrılık yaşayıp tekrar birleşebilirsin. Yanlız senin buna yaptığın bi haksızlık olmuş. bu neyse iyice bi düşün ve hatanı telafi et derim. sağlıkla kal canım
merhaba handan abla eski erkek arkadaşım koç burcu ben aslan burcuyum aramızdaki ilşkinin bundan sonra ne olacağını merak ediyorrum birde onun hayatında başka biri varmı genel olarakta aşkta beni neler bekliyor onlar için bakarsanız çok sevinirim 13 57 44 ayrıca finalim var çarşamaba günü başarılı olabilecekmiyim
merhaba handan abla eski erkek arkadaşım koç burcu ben aslan burcuyum aramızdaki ilşkinin bundan sonra ne olacağını merak ediyorrum birde onun hayatında başka biri varmı genel olarakta aşkta beni neler bekliyor onlar için bakarsanız çok sevinirim 13 57 44 ayrıca finalim var çarşamaba günü başarılı olabilecekmiyim