Tarot falı bakılır(handanca farkıyla) ;)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır(handanca farkıyla) 😉

merhaba 🙂
ben akrep burcuyum erkek ark balık.. rakamlarım 25 11 5 .. önümüzdeki yıl yada aylar içindeki değişikliği öğrenmek istiyorum ... şimdiden çok teşekkür ederim..

Moralinin yüksek olacağı bir döneme giriyorsun canım. Yeni kararlar alacaksın. bunlar sevindirici kararlar. Sanki kaybetmek üzere yada kaybettiğin bi sevinç vardıda onu yakalayacaksın gibi. Gemişte tanıdığın bir insandan haber gelecek heyecanlanacaksın. Parasal anlamda yanlız mutlu değilsin. Takdir beklemek yerine kendini ispatlamanı öneriyor kartlar. Bazı aşırıya kaçtığın davranışlarda var canım. Uyum sağlamak içinde uzlaş. kolay gelsin sana şimdiden🙂

1 4 16
burcum aslan
ayrıldığım sözlümün başak
nasıl davranmam gerekir ne yapmalıyım birleşmek için
şimdiden teşekkürler 🙂:angel:

canım bi otorite sorunu olmuş sanıyorum aranızda. Önün aydınlık yakaladığın sıkıntıları geride bırakacaksın merak etme. Kıskançlıklarda yaşanmış bu ilişkide ama yorucu olmuş. BU insana önce güvenmeyi öğrenmen lazım. kokrkularından kurtul ve toparlan. adamın sıkıntıları varmış. tek problem sen değilsin yani. Kendini sorumluluk alcak şekilde yeniden tanıt ona. lütfen hareketli ol. bazen çok miskin oluyorsun sanırım. Yakınında bu ilişkinin bitmesini sağlayan bir insanında etkisi var. çok dikkatli ol ve herkesi karıştırma. Ektiğin tohum yeşerecek. çok dikkatli ve anlayarak oku yazdıklarımı. hepsi senin işine yaracak fikirler. kartlar olumsuz çıkmadı. fakat adamın sorunları var. zaman lazım toparlanmanız için canım. sağlıkla kal.

mrb handan abla bana da bakarmısın lütfen sayılarım 5*6*11 yay burcuyum ben sevgilimle ayrıldık tekrar birleşicekmıyız oda koç burcu .

Canım mantıklı düşünme zamanın. duygusal davranma. görmezden geldiğin şeyler yarın büyük sıkıntıların temeli olabilir. Senin adım atman gerekiyor. adam bazen çok inatçı oluyor. Kartlar bu insanın beklediğin fedakarlığda yapmadığını gösteriyor. ben bu kişi kimse tekrar düşün derim. Eylül/2008 de kimle tanışırsın bilmiyorum ama bu insan seni çok mutlu edecek. Hedefine ulaşacaksın. ve kaybetmiş olduğun sevincin inan fazlasını yakalayackasın. sağlığına dikkat bu arada. sağlıkla kal canım

daha yeni baktın biliorum ama kafam biraz karışık bu aralar bidaha rica etsem olarmı 🙂

45 36 9 kova burcuyum 🙂

slm canım hatırlarsan tayin durumu için sormuştum.bi baksan yine.yazın bi değişiklik olacak mı?eşim bi yere başvurdu yanıma gelmek için olacakmı ya da ben mi onun yanına gidecem hangisi ii olur bizim için.sana zahmet. 15 67 29 rakamlar.tşk ettim

selam arkadaşım geçen günkü yorumların için teşekürler tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma ben evlenecegim kişi ile nerde tanışacagım evlilik kaç yaşında olacak ilerde mutlu olacakmıyım meaddi durumum nasıl olacak sonkez cevaplarsan sevinirim yorumları çok iyi adım tugba 31.01 .1986 dogumluyum burcum kova gaziantepte yaşıyorum sayılar 36 45 63şimdiden teşekürler

daha yeni baktın biliorum ama kafam biraz karışık bu aralar bidaha rica etsem olarmı 🙂

45 36 9 kova burcuyum 🙂

canım kafanı karıştıran şeyler var. bu şekilde devam edersen bazı güzel souçlar senin aleyhinde gelişebilir. Arkadaşının işlerinde bi bozulma yada düzensizlik olacak. buda onda huzursuzluk yaratacak. eğer sen bu ilişkide baskı ve bencillik yaşıyorsan birkez daha düşünmeni öneririm. enerjinin arttığı bi döneme girmek üzeresin. Lütfen başkalasrını bırak kendi mantığınla bazı şeylere kendin karar ver. sağlıkla kal canım.

canım yakında olacak güzelbi işiniz var. sonuç ne ise ikinizide sevindirecek. belkide bu başvurunun sonucudur. tam bilemiyorum. biraz vakit var yanlız.
eşin gelecek senin yanına sanırım. Dikkatili düşünün ve kendinize uymayan bi seçim yapmayın. Allah yardımcınız olsun

canım senin için sanıyorum 6. sayfada bi yorum yapmışım. onu tekrar okumanı rica ediyorum. tekrar tekrar kartlara aynı soruları sormak öncelikle benim kafamıda karıştırıyor. Zaman aralığı biraz olmalı. bi müddet beklemeni tavsiye ediyorum. tekrar kart ozaman açabilirz. sağlıkla kal

selam handanca canim esim is degisdirmeyi ve kizim okul degisdirmeyi düsünüyorlar bir bakarsan sevinirim birde izine gitmeyi düsünüyoruz ve bu borclardan kurtulabilecekmiyiz yakin zamanda mi uzun zamanda mi 14,28,78

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...