Merhaba değerin negatif . Hamile olursan değer artar .Tarlusal adet söktürür hamileliği engellemez .Ama hamilelikte kullanılması sakıncalı olur düşüğede yola açabilir. Sen yinede gebelik testini tekrar yap .3 aydır adet olmamışsın doktora gitmedinmi?
Merhaba, tarlusal kullandıktan sonra bir kaç gün içinde mensiniz başlar. 3-4 gün içinde mensiniz gerçekleşir . 1 hafta için de mensiniz gerçekleşmez ise tekrar hekiminizle iletişime geçin.
Merhaba, hekim tavsiyesi olmadan ilaç kullanmayı önermiyoruz. Adet düzensizliğinin bir çok nedeni vardır. Altta yatan nedenin belirlenip tedavi edilmesi gerekir. Tarlusal kullanımı sonrası bir kaç gün içinde adetiniz başlar. Adet düzensizliğiniz için mutlaka hekime görünün.
Merhaba, adet söktürücü tarlusal hap kullanımı bittikten sonra bir kaç gün içinde döneminiz başlar. 1 hafta içinde döneminiz başlamaz ise hekime görünüp muayene olun.
Merhaba, adet gecikmesi dikkate alınmalı. Altta yatan neden belirlenip tedavi edilmelidir. Tarlusal adet söktürücüdür. Tarlusal kullanımı sonrası adet kanaması bir kaç gün için de başlar. Bugün yarın adet olursunuz.
merhaba korunmasız ilişkiye girdim ella hap aldım hemen adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra tarlusal yuttum tarlusaldan sonra adet oldum risk kalkmışmıdır