TİTAN
*Melekler Mekanı*
Tarçın Çayı Diyeti Tarifi Burada!
tarçınlı çay diyeti, tarçınlı çay, tarçın diyeti
Sevgili melekler, son günlerde özellikle Gülben Ergen ve Demet Akalın'dan duyduğumuz tarçınlı çay diyetiyle siz de kilo verebilirsiniz. Bu tarifin bu derece ünlenmesinin sebebi elbetteki pek çok ünlünün kullanması ve fayda görmesi. Özellikle 3 çocuk annesi Gülben Ergen’in 15 günde tarçın çayı ve diyeti sayesinde 5 kilovermesi pek çok insanı bu diyete yönlendirdi.
En büyük özelliği tokluk hissi vermesi olan bu özel formül sayesinde acıkma çok yavaş gelişiyor. Diyetisyenler tarafından da doğrulanan bu çayın tarifi ise şöyle...
Sevgili melekler, son günlerde özellikle Gülben Ergen ve Demet Akalın'dan duyduğumuz tarçınlı çay diyetiyle siz de kilo verebilirsiniz. Bu tarifin bu derece ünlenmesinin sebebi elbetteki pek çok ünlünün kullanması ve fayda görmesi. Özellikle 3 çocuk annesi Gülben Ergen’in 15 günde tarçın çayı ve diyeti sayesinde 5 kilovermesi pek çok insanı bu diyete yönlendirdi.
En büyük özelliği tokluk hissi vermesi olan bu özel formül sayesinde acıkma çok yavaş gelişiyor. Diyetisyenler tarafından da doğrulanan bu çayın tarifi ise şöyle...
Gülben Erken, tarçın suyunun yanında şekeri de hayatından çıkarttığı için şeker ihtiyacını hurma yiyerek karşıladığını açıklayarak kilosunu nasıl koruduğu konusunda tüyo vermiş oldu. Bu formülü diyet ve sporla desteklemeniz hızlı ve güzel kilo vermenizi sağlar.
Tarçın Çayının Malzemeleri
5-6 adet çubuk tarçın (Uzunluğu ortalama 6 santim kadar)
1,5 yemek kaşığı toz şeker
2 bardak su
Tarçın Çayının Hazırlanışı
Öncelikle derin bir tavaya tarçınları yerleştiriyoruz. Daha sonra üzerine şekeri ve suyu ilave edip ocağa koyuyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak 20-25 dakika kadar kaynamada bekletin. 20-25 dakika sonra yoğun bir renge ve tada kavuşacak. Altını kapatıp soğuttuktan sonra cam kavanozunuza koyup buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.
Ayrıca kaynarken sonlara doğru karanfil atarak da damak tadınıza göre bir tat oluşturabilirsiniz. Daha sonra bu demden bardağınızın yarısını doldurup üzerine kaynar su koyarak içebilirsiniz. Kesinlikle şeker koymayın. İsterseniz bir kaşık bal ekleyebilirsiniz.
Bu çayı günde en fazla 3 kere, yemeklerden yaklaşık 30 dakika kadar önce içebilirsiniz.
Not : Doktorunuza danışmadan uygulamayınız !